Нацрада анулювала ліцензії восьми компаніям

Нацрада анулювала ліцензії восьми компаніям

15 Лютого 2021
13487
15 Лютого 2021
11:25

Нацрада анулювала ліцензії восьми компаніям

13487
Ще шість компаній очікує перевірка через відсутність мовлення.
Нацрада анулювала ліцензії восьми компаніям
Нацрада анулювала ліцензії восьми компаніям

Національна рада з питань телебачення а радіомовлення анулювала ліцензії на проводове мовлення «Радіо Рудана» (Кривий Ріг), «Західна столиця» (Львів), «Голос Опішні» (полтавська область), радіо «Миргород» (Миргород), «Лозівська радіокомпанія» (Харківська область) та «Голос Зіньківщини» ( Полтавська область). Таке рішення регулятор прийняв 12 лютого.

 Його підставою було звернення самих радіокомпаній.

Окрім цього у зв’язку  з припиненням діяльності телекомпанія «Експо-ТВ» з міста Черкаси просила анулювати свою ліцензію на кабельне мовлення. А провайдер «Галстрім», який працював у місті Жидачів Львівської області, вирішив анулювати свою ліцензію, «у зв’язку з нерентабельністю діяльності». Нацрада анулювала і ці ліцензії.

Також регулятор зафіксував відсутність супутникового мовлення ще у шести телерадіокомпаній: Eumusic (ТОВ «Музичний телеканал Ру м’юзік»), 4ever music (ТОВ «Музичний телеканал Юей мьюзік»), Hdfashion&lifestyle (ТОВ «Ейчді фешн»), «1» (ТОВ «Ейсі ком»), «# Наше ретро» (ТОВ «Наше медіа») та «Грант» (ТОВ ТРК «Грант»).

Позапланові перевірки мають пройти з 26 лютого по 12 березня 2021 року. 

Нагадаємо, у вересні 2020 року Нацрада анулювала ліцензію радіостанції «Прямий ФМ».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13487
Читайте також
03.09.2020 16:25
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
4 532
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду