Volia стала членом антипіратської ініціативи «Чисте небо»

Volia стала членом антипіратської ініціативи «Чисте небо»

1 Грудня 2020
2422
1 Грудня 2020
15:48

Volia стала членом антипіратської ініціативи «Чисте небо»

2422
1 грудня компанія Volia («Воля») стала асоційованим членом антипіратської Ініціативи «Чисте небо».
Volia стала членом антипіратської ініціативи «Чисте небо»
Volia стала членом антипіратської ініціативи «Чисте небо»

Про це повідомляє пресслужба ініціативи.

Volia - український провайдер, який надає телекомунікаційні послуги: OTT, аналогове, цифрове, HD- та інтерактивне телебачення, доступ до інтернету.

Сандра Крауіня, директорка з маркетингу компанії, звернула увагу на те, що Volia упродовж багатьох років займається просуванням легального контенту в Україні: «У нас є довгостроковий контракт з провідними студіями, такими як Disney, Fox, Universal, Paramount. Ми — офіційний інформаційний партнер УЄФА з футбольних матчів Ліги чемпіонів та Ліги Європи. Ми вклали величезні кошти у створення кіноканалів Volia Cine+ і футбольних каналів Volia Football+, що пропонують найкращі розваги для українців. Ми знаємо ціну піратству. Наша мета - зробити зміни у свідомості українців, щоб відмова від піратського контенту стала для них звичкою, як, наприклад, сортування сміття».

Також пані Крауіня додала, що споживання легального контенту дозволить контент-мейкерам реалізовувати нові ідеї, а також покращувати якість продукту. «Об'єднання зусиль всіх учасників ринку в рамках Ініціативи "Чисте небо" дозволить нам ефективно просувати ідеї "антипіратства” та легального контенту в Україні», — підсумувала директорка з маркетингу компанії Volia.

Ініціатива «Чисте небо» вважає, що боротьба з піратством може бути ефективною тільки при комплексному підході. Для цього необхідне об'єднання всіх учасників креативної індустрії: правовласників, рекламодавців, провайдерів та інших контент-провайдерів.

В'ячеслав Мієнко, керівник Ініціативи «Чисте небо», переконаний, що асоційоване членство такої компанії, як Volia додасть ініціативі  ще більше результативності у боротьбі з піратством в Україні: «Провайдер Volia займає сильну позицію на ринку телекомунікацій і, впевнений, приклад компанії наслідуватимуть й інші гравці телеком-ринку». Микола Фаенгольд, заступник керівника Ініціативи «Чисте небо», наголосив на важливості приєднання до боротьби з піратами як правовласників, так і провайдерів: «Компанія Volia об'єднує обидва напрямки».

Члени «Чистого неба» мають доступ до внесення ресурсів-правопорушників на сервіс blacklists.org.ua, на міжнародну платформу Всесвітньої організації із захисту інтелектуальної власності WIPO ALERT Database (найближчим часом), а також до інших сервісів. Членство в «Чистому небі» дає можливість блокувати фінансові потоки «піратів» у банках та платіжних системах (Visa/MasterCard), в тому числі завдяки співпраці з асоціацією ЕМА.

Нагадаємо, у жовтні Ініціатива «Чисте небо» оголосила про розширення членства і запрошує гравців медіаринку, які прагнуть запобігти розповсюдженню нелегального контенту та захистити авторське право в Україні, приєднатися до ініціативи.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2422
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду