Sweet.TV став членом «Чистого неба»

Sweet.TV став членом «Чистого неба»

19 Березня 2021
4196
19 Березня 2021
10:27

Sweet.TV став членом «Чистого неба»

4196
Сервіс хоче підтримувати розвиток культури споживання легального контенту.
Sweet.TV став членом «Чистого неба»
Sweet.TV став членом «Чистого неба»

Національний онлайн-кінотеатр Sweet.TV приєднався до антипіратської Ініціативи «Чисте небо». Про це повідомляє пресслужба ініціативи.

 За словами керівника «Чистого неба» В’ячеслава Мієнка з розвитком стрімінгових сервісів зростає і цифрове піратство, «оскільки злочинці пристосовуються до нових технологій і поведінки споживачів»

«Ми прагнемо підтримувати розвиток культури споживання легального контенту в Україні. Від цього фактора напряму залежить те, який продукт зможе створювати наша медіаіндустрія вже завтра. Тож наша мета сьогодні — довести українцям, що легальний доступ до контенту дасть їм нові, цікаві, якісні продукти», - каже Олександр Резунов, директор Sweet.TV.

За інформацією ініціативи, Sweet.TV, ставши учасником «Чистого неба», отримав доступ до низки сервісів, зокрема, до внесення ресурсів, які порушили закон, на blacklists.org.ua і на міжнародну платформу Всесвітньої організації із захисту інтелектуальної власності WIPO ALERT Database, а також до SUDUM, який допомагає блокувати вкрадений контент в мережі. Також «Чисте небо» пропонує для своїх учасників ще й такі можливості: допомога у виявленні нелегальних розміщень контенту в мережі, блокування фінансових потоків «піратів» в банках і платіжних системах (Visa/MasterCard), отримання консультації експертів у сфері захисту інтелектуальної власності, допомога у взаємодії з державними органами, інформаційна підтримка та обмін досвідом з іншими учасниками й партнерами тощо.

«Захист авторських прав — це справа не тільки правовласників. Усі учасники ринку мають стосунок до формування креативної економіки і тільки разом ми можемо розвивати цей напрямок. Звісно, приєднання таких популярних ОТТ-платформ, як SWEET.TV — це не тільки сигнал для ринку, а й відповідальна позиція та рішення задля розвитку української економіки. На сьогодні дві ОТТ-платформи продемонстрували, що в нас спільні цінності, тому сподіваємося, що всі найбільші українські стрімінгові сервіси долучаться до нас в найближчому майбутньому», - каже Микола Фаєнгольд, заступник керівника Ініціативи «Чисте небо»

Нагадаємо, членами ініціативи «Чисте небо» є також   ОТТ-сервіси «Київстар ТБ» та Omega TV. Останній приєднався у грудні 2020 року.

Ілюстрація: «Чисте небо»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4196
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду