detector.media
01.12.2020 15:48
Volia стала членом антипіратської ініціативи «Чисте небо»
Volia стала членом антипіратської ініціативи «Чисте небо»
1 грудня компанія Volia («Воля») стала асоційованим членом антипіратської Ініціативи «Чисте небо».

Про це повідомляє пресслужба ініціативи.

Volia - український провайдер, який надає телекомунікаційні послуги: OTT, аналогове, цифрове, HD- та інтерактивне телебачення, доступ до інтернету.

Сандра Крауіня, директорка з маркетингу компанії, звернула увагу на те, що Volia упродовж багатьох років займається просуванням легального контенту в Україні: «У нас є довгостроковий контракт з провідними студіями, такими як Disney, Fox, Universal, Paramount. Ми — офіційний інформаційний партнер УЄФА з футбольних матчів Ліги чемпіонів та Ліги Європи. Ми вклали величезні кошти у створення кіноканалів Volia Cine+ і футбольних каналів Volia Football+, що пропонують найкращі розваги для українців. Ми знаємо ціну піратству. Наша мета - зробити зміни у свідомості українців, щоб відмова від піратського контенту стала для них звичкою, як, наприклад, сортування сміття».

Також пані Крауіня додала, що споживання легального контенту дозволить контент-мейкерам реалізовувати нові ідеї, а також покращувати якість продукту. «Об'єднання зусиль всіх учасників ринку в рамках Ініціативи "Чисте небо" дозволить нам ефективно просувати ідеї "антипіратства” та легального контенту в Україні», — підсумувала директорка з маркетингу компанії Volia.

Ініціатива «Чисте небо» вважає, що боротьба з піратством може бути ефективною тільки при комплексному підході. Для цього необхідне об'єднання всіх учасників креативної індустрії: правовласників, рекламодавців, провайдерів та інших контент-провайдерів.

В'ячеслав Мієнко, керівник Ініціативи «Чисте небо», переконаний, що асоційоване членство такої компанії, як Volia додасть ініціативі  ще більше результативності у боротьбі з піратством в Україні: «Провайдер Volia займає сильну позицію на ринку телекомунікацій і, впевнений, приклад компанії наслідуватимуть й інші гравці телеком-ринку». Микола Фаенгольд, заступник керівника Ініціативи «Чисте небо», наголосив на важливості приєднання до боротьби з піратами як правовласників, так і провайдерів: «Компанія Volia об'єднує обидва напрямки».

Члени «Чистого неба» мають доступ до внесення ресурсів-правопорушників на сервіс blacklists.org.ua, на міжнародну платформу Всесвітньої організації із захисту інтелектуальної власності WIPO ALERT Database (найближчим часом), а також до інших сервісів. Членство в «Чистому небі» дає можливість блокувати фінансові потоки «піратів» у банках та платіжних системах (Visa/MasterCard), в тому числі завдяки співпраці з асоціацією ЕМА.

Нагадаємо, у жовтні Ініціатива «Чисте небо» оголосила про розширення членства і запрошує гравців медіаринку, які прагнуть запобігти розповсюдженню нелегального контенту та захистити авторське право в Україні, приєднатися до ініціативи.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY