OTT-сервіс Omega TV став членом «Чистого неба»

OTT-сервіс Omega TV став членом «Чистого неба»

30 Грудня 2020
1349
30 Грудня 2020
10:58

OTT-сервіс Omega TV став членом «Чистого неба»

1349
До антипіратської Ініціативи «Чисте небо» приєднався новий асоційований учасник з телеком-сфери - OTT-сервіс Omega TV.
OTT-сервіс Omega TV став членом «Чистого неба»
OTT-сервіс Omega TV став членом «Чистого неба»

Про це повідомляє пресслужба ініціативи.

Компанія надає партнерські технічні рішення разом з контентом для ОТТ-провайдерів, співпрацює з українськими медіагрупами, а також з закордонними постачальниками платного ТБ, зокрема з Discovery, Sony та Viasat.

«У нас молода компанія, вийшли на ринок в 2017 році. І в процесі роботи швидко зрозуміли, що крадіжка контенту гальмує розвиток ринку, спотворює його. Ми працюємо з найбільшою мережею провайдерів, і від них нам регулярно надходять скарги на колег по галузі, які транслюють нелегальний контент, створюючи недобросовісну конкуренцію. Тому ми прийняли рішення приєднатися до Ініціативи «Чисте небо», щоб в якості її учасника мати можливість ефективніше боротися з такими проявами піратства», - сказав заступник директора Omega TV Андрій Соломаха.

В'ячеслав Мієнко, керівник Ініціативи «Чисте небо», переконаний, що приєднання Omega TV до «Чистого неба» принесе ще більше результативності у боротьбі з піратством: «Підвищення відповідальності за прояви піратства серед різних учасників медіаринку, зокрема провайдерів, це позитивна тенденція, яка допомагає посилити нашу боротьбу проти крадійства контенту».

За словами, заступника керівника ініціативи Миколи Фаєнгольда, бізнес-модель Omega TV відрізняється від багатьох ОТТ-провайдерів: «Omega TV співпрацює з великою кількістю ISP-провайдерів і ми сподіваємося, що наші спільні зусилля разом з досвідом Omega TV допоможуть збільшити залученість в захист авторських прав саме ISP-провайдерів».

Ініціатива нагадує, що у членів «Чистого неба» є ряд привілеїв та можливостей. Ініціатива допомагає своїм учасникам виявляти нелегальні розміщення їх контенту в мережі та дає доступ до внесення ресурсів, які порушили закон, на сервіс blacklists.org.ua і на міжнародну платформу Всесвітньої організації із захисту інтелектуальної власності WIPO ALERT Database. Також у членів Ініціативи є доступ до сервісу Sudum, який допомагає блокувати вкрадений контент в мережі, і крім цього, можливість блокувати фінансові потоки «піратів» в банках та платіжних системах (Visa / MasterCard). Учасники Ініціативи можуть отримати консультації експертів у сфері захисту інтелектуальної власності, допомогу у взаємодії з державними органами, інформаційну підтримку, а також обмін досвідом з іншими членами і партнерами «Чистого неба».

Нагадаємо, 1 грудня компанія Volia («Воля») стала асоційованим членом антипіратської Ініціативи «Чисте небо». А  у жовтні Ініціатива «Чисте небо» оголосила про розширення членства і запрошує гравців медіаринку, які прагнуть запобігти розповсюдженню нелегального контенту та захистити авторське право в Україні, приєднатися до ініціативи.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1349
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду