Вадим Столар підтвердив, що інвестує в новий канал Олексія Семенова

Вадим Столар підтвердив, що інвестує в новий канал Олексія Семенова

14 Травня 2020
4337
14 Травня 2020
12:45

Вадим Столар підтвердив, що інвестує в новий канал Олексія Семенова

4337
Депутат з ОПЗЖ хоче «створити незалежний регіональний канал».
Вадим Столар підтвердив, що інвестує в новий канал Олексія Семенова
Вадим Столар підтвердив, що інвестує в новий канал Олексія Семенова

Київський забудовник Вадим Столар, нині народний депутат з фракції «Опозиційна платформа – За життя» і керівник київського осередку цієї партії, підтвердив виданню НВ, що він є інвестором нового столичного телеканалу Kyiv.Live, над запуском якого працює телепродюсер Олексій Семенов.

«Так, це правда. Хочу створити незалежний регіональний канал. Упевнений, що він буде затребуваний серед киян. Тому що, на жаль, у столиці вже багато років немає ТБ, яке би висвітлювало актуальні для її жителів проблеми. Саме такий телеканал ми зараз робимо», – сказав Вадим Столар.

Раніше «Детектор медіа» з посиланням на свої джерела повідомляв, що інвестором нового проєкту Олексія Семенова може бути Вадим Столар. Майбутній телеканал матиме назву Kyiv.Live, він має запуститися через чотири місяці. За словами пана Семенова, зараз його команда розробляє новий формат міського каналу, і цей формат буде в усіх містах-мільйонниках. Співрозмовники «Детектора медіа» вважають, що новий канал створюється під місцеві вибори.

У яких іще містах запустяться проекти, Олексій Семенов не повідомив. Слід нагадати, що у 2018 році, працюючи на Прямому каналі, телепродюсер планував запуск двох регіональних каналів – дочірніх проектів Прямого в Одесі та Харкові: «Одеса 1» і «Харків 1». Канали здобули в Нацради цифрові ліцензії, але так і не запустилися протягом року, а тому свої ліцензії втратили.

Телепродюсер Олексій Семенов раніше запускав і перезапускав телеканали «112 Україна», NewsOne, Прямий, а в червні 2019 року очолив холдинг «Новини» нардепа від «Опозиційної платформи – За життя» Тараса Козака («112 Україна», NewsOne і ZIK).

Фото: «Інтерфакс-Україна»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4337
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду