У видання «Наш Київ» змінився власник

У видання «Наш Київ» змінився власник

6 Серпня 2020
2964
6 Серпня 2020
14:25

У видання «Наш Київ» змінився власник

2964
Колишній і новий власники кажуть, що продаж видання не пов’язаний з місцевими виборами.
У видання «Наш Київ» змінився власник
У видання «Наш Київ» змінився власник

Власник і засновник видання «Наш Київ» Дмитро Федоренко продав портал колишньому журналісту та медіаменеджеру Олегу Ліщині. Суму угоди не розголошують. Про це повідомляє MC.today.

Пан Федоренко пояснив, що спершу хотів продати частку видання, щоб отримати додаткові інвестиції для «якісного зростання» видання. Проте, за його словами, потенційні партнери розглядали медіа як «інструмент політичного або бізнес-впливу».

«Знайти повністю близнюка за цінностями не представляється можливим. Саме тому я прийшов до висновку, якщо я хочу якісного зростання для свого дітища, я повинен розглядати продаж 100% частки», – пояснив Дмитро Федоренко та додав, що заявлена паном Ліщиною стратегія розвитку видання йому «зрозуміла й імпонує».

Він також уточнив, що зміна власника видання не пов’язана з місцевими виборами, хоча «не може нічого гарантувати на 100%». Олег Ліщина також каже, що продаж видання «не мають політичного підґрунтя». Новий власник розповів, що видання продовжить бути новинним ресурсом міста й буде розширюватися. Окрім того, портал, можливо, стане україномовним. Пан Федоренко додав, що редакцію посилять за напрямками створення і оформлення контенту, буде розвиватися комерційний відділ і редакція спецпроєктів.

Дмитро Федоренко додав, що нового власника влаштовує штат редакції, тому вони залишаться працювати у виданні.

Сам пан Федоренко наразі планує розвивати діджитал-агентство Seventeam. Він також залишив собі ГО «Це наш Київ», у межах якого розвивають інноваційні сервіси. Крім того, він домовився розвивати з новим власником порталу премію «Наш Київ Awards: Санта року».

Проект «Наш Киев» було запущено в 2007 році в форматі блогу на платформі LiveJournal. Незабаром з’явився веб-сайт «Наш.Киев.UA». На початку 2017 року ресурс змінив дизайн та інформаційну політику.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2964
Читайте також
30.07.2020 14:29
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
8 312
09.07.2020 16:18
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
2 048
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду