Тетяна Даниленко залишила «Радіо НВ»

Тетяна Даниленко залишила «Радіо НВ»

27 Квітня 2020
4602
27 Квітня 2020
12:30

Тетяна Даниленко залишила «Радіо НВ»

4602
Журналістка й ведуча Тетяна Даниленко 24 квітня провела останній ефір на «Радіо НВ». Її проєкт «Підсумки тижня» закрили через переформатування «Радіо НВ» з розмовного формату на розмовно-розважальний. Про це вона повідомила в коментарі «Детектору медіа».
Тетяна Даниленко залишила «Радіо НВ»
Тетяна Даниленко залишила «Радіо НВ»

Пані Даниленко уточнила, що з 15 квітня над перезапуском радіо працює Олексій Тарасов, який став головним редактором замість Валерія Калниша. «Наскільки я розумію, він будуватиме проєкт з новою, чи максимально оновленою командою. Частина програм, які виходили раніше, вже згорнулися. Зокрема, і моя», – розповіла Тетяна Даниленко.

Вона додала, що продовжить займатися журналістикою. Наразі пані Даниленко веде переговори з медіа. Однак уточнила, що про їх результати говорити зарано.

Крім того, журналістка планує запустити власний YouTube-проєкт: «Ідеї та плани пов‘язані передусім із запуском власного YouTube-проєкту, який я маю намір запускати безвідносно до того, чи працюватиму найближчим часом в інших ЗМІ. Про формат, тематику зможу повідомити згодом, коли матиму більше розуміння, на який бюджет можу спиратися в нинішніх умовах».

Як писав ДМ, наприкінці березня стало відомо, що «Радіо НВ» переформатується і відмовиться від формату суто розмовного радіоГоловний редактор журналу НВ і керівник усіх медіапроєктів НВ Віталій Сич повідомив, що з 1 липня радіостанція має вийти з новим форматом. Крім того, він додав, що з 15 квітня головного редактора радіостанції Валерія Калниша на посаді замінить Олексій Тарасов. 

«Радіо НВ» - розмовна радіостанція інформаційно-просвітницького формату. Вона транслює новини, прямоефірні та записані авторські та дискусійні програми. Розпочала мовлення в березні 2018 року на базі переформатованого «Радіо Ера». Перед тим у вересні 2017 року інвестиційна компанія Dragon Capital, якій належали журнал і сайт «Новое время», завершила угоду з придбання ТРК «Радіо Ера».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4602
Читайте також
27.05.2020 19:27
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
7 591
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду