Музичним редактором «Радіо НВ» став колишній промоутер «Океану Ельзи»

Музичним редактором «Радіо НВ» став колишній промоутер «Океану Ельзи»

28 Травня 2020
3071
28 Травня 2020
19:48

Музичним редактором «Радіо НВ» став колишній промоутер «Океану Ельзи»

3071
«Радіо НВ» додасть у свій ефір поп-рок-хіти.
Музичним редактором «Радіо НВ» став колишній промоутер «Океану Ельзи»
Музичним редактором «Радіо НВ» став колишній промоутер «Океану Ельзи»

Музичним редактором «Радіо НВ» став Віталій Бардецький. Про це в інтерв’ю «Детектору медіа» повідомив головний редактор радіостанції Олексій Тарасов.

«Він був промоутером гурту “Океан Ельзи”, коли він тільки починав, він допоміг їх становленню Віталій – людина з дуже гарним музичним смаком. У нього був клуб “Хліб”, зараз у нього є бар “Грам”, де чудову музику грають на вінілових платівках», – розповів про музичного редактора пан Тарасов.

Видання «Амнезія» пише про Віталія Бардецького: «Саме він вперше вивіз за кордон групу «Скрябін», придумав рольову модель для «Океану Ельзи», видавав у 1996-1997 роках журнал «Новий рок-н-рол», написав книгу спогадів про Андрія Кузьменка, організував купу привозів західних артистів, видавав електронну музику на власному лейблі... Словом, легендарна особистість українського шоу-бізнесу».

Команда «Радіо НВ» вже почала тестувати музику для радіостанції та зупинилася на напрямку поп-року. «Ми точно знаємо, що будемо грати поп-рок-хіти. Ми провели тест по Києву і зрозуміли, що наша аудиторія хоче слухати саме цю музику. На наступному етапі ми будемо тестувати музичну бібліотеку на сайті. І 10% музики ми залишимо під те, що подобається нам. Тому, якщо ви побачите в ефірі щось дивне, то вірогідніше за все – це якраз наш вибір», – розповів Олексій Тарасов.

Нагадаємо, наприкінці березня 2020 року стало відомо, що з 1 липня «Радіо НВ» переформатується і відмовиться від формату суто розмовного радіо. З 15 квітня головним редактором «Радіо НВ» замість Валерія Калниша став Олексій Тарасов – він і займається переформатуванням радіостанції.

Через карантин «Радіо НВ» призупинило виробництво майже всіх авторських проєктів, замість них в ефірі транслювали повтори раніше записаних програм. Згодом через переформатування з радіостанції звільнили третину колективу.

«Радіо НВ» було розмовним радіо інформаційно-просвітницького формату, транслювало новини, прямоефірні та записані авторські та дискусійні програми. Розпочало мовлення в березні 2018 року на базі переформатованого «Радіо Ера». Перед тим у вересні 2017 року інвестиційна компанія Dragon Capital, якій належали журнал і сайт «Новое время», завершила угоду з придбання ТРК «Радіо Ера».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3071
Читайте також
27.05.2020 19:27
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
7 634
27.04.2020 12:30
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
4 633
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду