Два супутникові канали кодують свій сигнал

Два супутникові канали кодують свій сигнал

17 Лютого 2020
31277
17 Лютого 2020
19:46

Два супутникові канали кодують свій сигнал

31277
Українські супутникові телеканали «КусКус» і Music Box кодують свій сигнал системою умовного доступу Verimatrix. Відповідні зміни до їхніх ліцензій внесла 13 лютого Національна рада з питань телебачення і радіомовлення.
Два супутникові канали кодують свій сигнал
Два супутникові канали кодують свій сигнал

«КусКус» (ТОВ «Здорове ТБ») – кулінарний канал групи Film.ua Group бізнесмена Сергія Созановського, який мовить з осені 2019 року. Він від початку планувався як платний канал. Однак у його ліцензії спершу було передбачено кодування системою BISS (практично відкритий доступ).

Music Box (ТОВ «Мьюзік бокс Україна» – музичний канал, який мовить з 2007 року. Усі ці роки розповсюджувався на супутнику у відкритому вигляді. Власники каналу – бізнесмени Вадим Сойреф та Ігор Шапіро.

Обидва канали піднімають свій сигнал на супутник з передавальної станції (аплінка) групи «1+1 медіа» (ІП «1+1 Продакшн»). Дистрибуцією каналу «КусКус» та інших каналів Film.ua Group у мережах провайдерів займається «1+1 медіа».

Нагадаємо, чотири найбільші медіагрупи – StarLightMedia, «1+1 медіа», «Медіа Група Україна» та «Інтер медіа груп» – закодували сигнал своїх 22 каналів на супутнику в ніч із 28 на 29 січня.

Що робити, щоб і надалі дивитись канали українських медіагруп, читайте в матеріалі «Все пропало! Українські канали кодуються на супутнику, що робити?».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
31277
Читайте також
06.03.2020 13:08
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
9 423
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Тарас
1527 дн. тому
Справжнє піратське телебачення це дкі компанії в Україні Віасат і Хтра ТВ . Так як вони друть такі з людей гроші що нащвати їх інакше не виходить.
Тарас
1528 дн. тому
Шукав дешеве IPTV.  Підключатись до  Viasat і X-traTV дороге задоволення.  І все таки  знайшов за 15 грн на місяць. Всі укр канали плюс футболи. Можна і на три дні попробувати за 1,5 грн. Реєструєтеся, проплачуєте на любу суму , купуєте любу кількість днів (мінімум три за 1,50грн).При покупці на 90 днів скидка - 9 %.тобто виходить по 13 грн/місяць. Скачуєте плейлист і все працює. Одна оплата на два телевізори. Плейлист в кінці списка пакетів іптв. Появиться після покупки.Вот ссилка https://www.ipstream.one/reg/58404
André
1528 дн. тому
Нехай кодують, всі друзі та знайомі, живляться російські канали, там теж не погані фільми))
Vlad
1529 дн. тому
Пусть свои дерьмовые канады смотрят САМИ
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду