detector.media
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
17.02.2020 19:46
Два супутникові канали кодують свій сигнал
Два супутникові канали кодують свій сигнал
Українські супутникові телеканали «КусКус» і Music Box кодують свій сигнал системою умовного доступу Verimatrix. Відповідні зміни до їхніх ліцензій внесла 13 лютого Національна рада з питань телебачення і радіомовлення.

«КусКус» (ТОВ «Здорове ТБ») – кулінарний канал групи Film.ua Group бізнесмена Сергія Созановського, який мовить з осені 2019 року. Він від початку планувався як платний канал. Однак у його ліцензії спершу було передбачено кодування системою BISS (практично відкритий доступ).

Music Box (ТОВ «Мьюзік бокс Україна» – музичний канал, який мовить з 2007 року. Усі ці роки розповсюджувався на супутнику у відкритому вигляді. Власники каналу – бізнесмени Вадим Сойреф та Ігор Шапіро.

Обидва канали піднімають свій сигнал на супутник з передавальної станції (аплінка) групи «1+1 медіа» (ІП «1+1 Продакшн»). Дистрибуцією каналу «КусКус» та інших каналів Film.ua Group у мережах провайдерів займається «1+1 медіа».

Нагадаємо, чотири найбільші медіагрупи – StarLightMedia, «1+1 медіа», «Медіа Група Україна» та «Інтер медіа груп» – закодували сигнал своїх 22 каналів на супутнику в ніч із 28 на 29 січня.

Що робити, щоб і надалі дивитись канали українських медіагруп, читайте в матеріалі «Все пропало! Українські канали кодуються на супутнику, що робити?».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY