«Громадське» змінює формат низки проєктів

«Громадське» змінює формат низки проєктів

31 Грудня 2019
2620
31 Грудня 2019
12:55

«Громадське» змінює формат низки проєктів

2620
«Громадське» в 2020 році планує зосередитися на взаємодії з аудиторією. У зв’язку з цим будуть переформатовані програми «Нині Вже» та «Світ», деякі проєкти перейдуть у подкасти.
«Громадське» змінює формат низки проєктів
«Громадське» змінює формат низки проєктів

Про це «Детектору медіа» повідомила головна редакторка «Громадського» Ангеліна Карякіна.

«У наступному році ми хочемо зосередитися на взаємодії з аудиторією – тісніше з нею спілкуватися, чути її думку і бути готовими змінюватися. Також шукати доступ до тих, хто розділяє наші цінності, але з якоїсь причини ще не з нами. Оптимальний і ефективний для нас спосіб робити це – соціальні мережі, розсилки, месенджери. У телебачення, для якого ми продовжуємо працювати в кабельних мережах, ми вкладатимемося насамперед стрімами та короткими, але насиченими, вечірніми ефірами», – розповіла вона.

Вечірній ефір команда буде напрацьовувати впродовж січня і перезапустить у лютому. «Вечірній ефір переформатовуватиметься під соціальні мережі та посилюватиме взаємодію з аудиторією. Він працюватиме за принципом відкритого ньюзруму, у якому різні редактори та журналісти hromadske пояснюватимуть події дня, аналізуватимуть явища, запрошуватимуть до себе у гості ньюзмейкерів», – уточнила головна редакторка «Громадського».

Програма «Світ» не виходитиме як телепередача. Команда проєкту працюватиме над поясненням подій і явищ з фокусом на соціальні мережі. «Це і ролики-експлейнери, і відеоблоги, і репортажі, і аналітичні тексти, і живі трансляції з коментарями», – пояснила пані Карякіна.

Наприкінці листопада 2019 року співзасновниця та тоді ще голова ГО «Громадське телебачення» Наталя Гуменюк повідомила, що «Громадське» планує призупинити супутникове мовлення, проте це рішення ще не затверджено та не відображено в бюджеті на наступний рік. За словами пані Наталі, донори «Громадського» більш схильні фінансувати проєктні витрати, аніж медійні платформи. Вона уточнила, що через припинення виходу на супутнику в «Громадському» відбудуться кадрові зміни, проте про масові скорочення не йдеться.

Фото: Громадське

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2620
Читайте також
07.02.2020 18:00
Юлія Банкова
для «Детектора медіа»
4 473
28.12.2019 10:01
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
8 002
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
антимафия
1571 дн. тому
Сделайте лучше программу "Антимафия" и говорите правду о разгуле и фактической безнаказанности криминала в Украине. Всё остальное имеет мало смысла, пока бандво не даёт спокойной жизни честным людям. Сплошное рейдерство и беспредел. В качестве примера: https://newsmir.info/1936533
бизнес не без агрессора
1571 дн. тому
При этом юрфирма, поддержавшая Микитася, имеет офисы в Симферополе и Москве (!) http://attorneys.ua/ru/offices/
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду