Із вересня проєкт Karabas Live працює без редакції та головреда

Із вересня проєкт Karabas Live працює без редакції та головреда

9 Вересня 2019
2674
9 Вересня 2019
16:29

Із вересня проєкт Karabas Live працює без редакції та головреда

2674
Ігор Панасов пішов з посади головного редактора онлайн-видання про сучасну музику Karabas Live, з вересня 2019 року проєкт працює без редакції.
Із вересня проєкт Karabas Live працює без редакції та головреда
Із вересня проєкт Karabas Live працює без редакції та головреда

Про це 9 вересня Ігор Панасов повідомив у коментарі «Детектору медіа».

«З вересня проект Karabas Live працює без редакції. Я буду на фрілансі співпрацювати як автор та редагувати тексти двох позаштатних авторів. Брати замість мене когось іншого інвестор не планує», – сказав він.

Пан Панасов розповів, що тепер у проєкту немає штатних журналістів, водночас деякі технічні функції на себе взяли працівники квиткового оператора Karabas.com.

«Я продовжу співпрацю з Karabas Live, там регулярно виходитимуть мої колонки, зрідка – інтерв'ю та репортажі. Karabas Live теж перетворився – тепер це ресурс, який сконцентрований не так на кількості публікацій, а на якості. Майданчик для трансляції ключових смислів і відстеження трендів, а не для новин про релізах, плейлистів і збірок», – повідомив він на своїй сторінці в Facebook.

Крім того, Ігор Панасов зазначив, що з 9 вересня працює директором з розвитку музичної премії YUNA: «Мої завдання – участь у реформуванні бази експертів, вдосконалення концепту премії, перетворення її в цілий працюючий проєкт. Якщо коротко – посилення позитивного впливу YUNA на музичний процес в Україні».

Нагадаємо, онлайн-журнал Karabas Live працює з листопада 2016 року. Інвестором проєкту є квитковий оператор Karabas.com.

У червні 2018 року українські онлайн-проєкти про сучасну музику Karabas Live та LiRoom оголосили про об'єднання редакцій. Тоді головним редактором Karabas Live залишився Ігор Панасов. Його заступником став головний редактор LiRoom Олексій Бондаренко, випусковим редактором – Катерина Ятель. Фінансування проєктів забезпечував засновник компанії Karabas.com Максим Плахтій.

12 вересня 2018 року стало відомо, що онлайн-журнал Karabas Live почав писати про креативні індустрії, інновації та міське життя.

Фото: Ігор Панасов / Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2674
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду