Чат з Андрієм Мирошніченком завершився

5 Червня 2009
25747
5 Червня 2009
09:19

Чат з Андрієм Мирошніченком завершився

25747
Чат з Андрієм Мирошніченком завершився

5 червня о 13.00 на сайті «Детектор медіа» відбувся чат з першим заступником голови - виконувачем обов'язки голови Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Андрієм Мирошніченком.  Повну версію чату читайте незабаром на ТК.

 

 

 

 

Адреса чату - http://chat.detector.media/   

 

Андрій Мирошніченко відповість на запитання:  що стоїть за кадровими змінами в Нацраді? Чи зміниться регуляторна політика України у зв'язку зі зміною голови? Яким чином Україна регулюватиме онлайн-телебачення? Як вирішиться питання з легалізацією зарубіжних мовників? Чи має намір Нацрада так само беззастережно виконувати рішення Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі, що стосуються теле- і радіомовлення? Чи перейде українське телебачення на «цифру» до 2015 року? Скільки в країні має бути загальнонаціональних каналів, щоб реклами вистачило на всіх?  

 

Свої запитання ви можете ставити вже зараз у коментарях до цього анонсу (вони будуть поставлені у чаті) або присилати на електронну адресу letter.tk@gmail.com  

 

Андрій Мирошніченко Народився 10 березня 1969 року в місті Львові.  
1991 року закінчив Львівський державний університет ім. Франка та отримав кваліфікацію економіст. Студентом почав працювати на посаді головного експерта з економічних питань, а 1992 року переведений на посаду фінансового директора Брокерської фірми "Галицькі цінні папери". З 1998-го по 2000 рік - фінансовий експерт, заступник голови Центру розвитку українського законодавства. 2000 року Мирошніченка - фінансовий директор товариства з обмеженою відповідальністю ТОВ «ПР-компанія "Прайм-Тайм"». З 2001-го по 2003 рік очолює громадську організацію «Бюро політичного консалтингу "ПЕНТА"». З 2003-го по 2005 рік очолює Міжнародний фонд «Україна 3000». Відповідно до Указу Президента України від 03 квітня 2005 року № 594/2005 Андрія Мирошніченка призначено на посаду члена Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.  

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25747
Читайте також
Коментарі
21
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
журналіст
5439 дн. тому
Створене Нацрадою під Пугачову Радіо Алла порушує всі норми й обіцянки. Там уже не лишилося майже нічого українського. Де ж обіцяна Вами перевірка? Чому Нацрада впирається розгляду цього питання? Коли настане відповідальність за беззаконня?
Роман
5439 дн. тому
Поясніть, будьте ласкаві, ситуацію навколо радіо Алла. Як і чому частоту, на якій мали розвивати україномовну радіомережу, віддали російському мовнику. Невже в Україні мало радіостанцій із російською попсою? Прошу не впарювати нам щось на зразок "виграли тендер, мають право" і таке інше. Ми чекаємо відвертої відповіді. Поважайте себе.
Santa
5439 дн. тому
Как долго будутдействоватьсписки разрешенных иностранных каналов? Кажется каким-то судом это отменено?
Олеся
5439 дн. тому
Пане Андрію, Ви керівник нової генерації, які риси Вашого характеру допомагають, а які заважають у Вашій роботі? Що б Ви хотіли змінити в Нацраді, оскільки Ви тепер вирішуєте багато питань як керівник цієї установи?
poor people
5439 дн. тому
Чому так різко збільшилися ліцензійні збори, багато місцевих компаній просто не можуть їх сплатити. Шо думає з цього приводу Нацрада?
spykid
5439 дн. тому
Делегация Нацсовета недавно вернулась из конференции по вопросам о новых медиа. Планирует ли Нацсовет заниматься вопросами интернет и интернет-ресурсов?
hubabuba
5439 дн. тому
Почему до сих пор работают члены Нацсовета, полномочия которых давно прекратились?
Otar Dovzhenko
5439 дн. тому
Cepriu, на превеликий жаль, писати це прізвище у скаліченому паспортистами вигляді - вимога самого пана Андрія, яку він неодноразово повторював.
Cepriu
5439 дн. тому
Українською буде "мірошник", а не "мирошнік", звідси й прізвище - Мірошниченко, а не Мирошніченко. Чи у вас редактори не українці?
Иван
5439 дн. тому
Почему до сих пор на многих украинских каналах показывают викторины и другие передачи, занимающиеся обдирательством людей? В основном страдают старики, которые верят. что могут хоть что-нибуть выиграть, а вместо этого им приходят огромные счета за телефонные услуги.
Иван
5439 дн. тому
Будут ли пердприниматься решительные шаги по внедрению цифрового телевидения, или наши властьимущие и дальше будут драться за портфели? Зависит ли от Нацсовета хоть что-нибудь в этом вопросе?
Тетяна
5439 дн. тому
Чому ми купуємо так багато російських програм, а де ж наше власне мовлення?
Movnuk
5440 дн. тому
Як при визначенні переможців конкурсів враховуються інтереси місцевих мовників. чи враховуються вони взагалі?
Коля Крошкін
5440 дн. тому
Яка зараз позиція Нацради стосовно „Первого канала. Всемирная сеть” та інших російських каналів?
skubidu
5440 дн. тому
как решаются вопросы, по которым есть разногласия членов Нацсовета?
Телеглядач
5440 дн. тому
Чи планує Нацрада якісь цікаві заходи, наприклад „Телетріумф”?
insati
5440 дн. тому
долго ли Нацсовет будет работать без головы?
Том
5440 дн. тому
Коли стане менше реклами на українськму телебаченні?
mama mia
5440 дн. тому
Європейська конвенція про транскордонне телебачення в більшості випадків стосується телемовників. Так, наприклад, у ст. 6 Європейської конвенції йде мова про те, що обов’язки телемовника регламентуються на підставі: а) дозволу (або ліцензії - на прикладі України); договору; або іншого правового акту. Тобто ліцензуванню підлягають тільки телемовники. В той час як у чинному законодавстві України співіснують такі поняття як «телемовник» та «провайдер програмної послуги». І отримати дозвіл (ліцензію) на мовлення потрібно не тільки телемовнику (як у більшості європейських країн), а ще й провайдеру програмної послуги. Чи не суперечить в даному випадку наявність в Україні ліцензування провайдера програмної послуги вимогам ст. 6 Європейської конвенції?
stas1
5441 дн. тому
Чому таке нерівне ставлення до місцевих ТРО з боку працівників Національної ради в регіонах? Нас постійно моніторять, щось знаходять. Вже немає сил. Починаешь думати не про наповнення ефіру, а щоб все відповідало мовній концепції до секунди. Невже не можна зробити допустиме відхилення, ну не можна постійно працювати з секундоміром. До того ж, нас примушують точнісенько виконувати законодавство про рекламу, а центральні канали постійно його порушують. На що нам кажуть,- то ж Київ, їм можна, а нас вже загнобили. Наприклад, ч. 7 ст.21 Закону "Про рекламу"- у рекламі ... методів профілактики... забороняеться участь лікарів або осіб які їх імітують. На центральних каналах йде така реклама зубної пасти для профілактики пародонтозу. Звісно, зубна паста не лікарський засіб, але захворювання ротової порожнечи- це медична, а не косметологічна проблема, і лікар в кадрі прямо агітує.
Vera
5441 дн. тому
Как Нацрада планирует бороться с самодеятельностью на местном телевидении? В большинстве случаев работа операторов, режиссеров да и журналистов не отвечает требованию курсових работ студентов 3-го курса профильных специальностей (а следовательно - это не профессионально). Разумеется, компании частные, но работают-то они в государственном информационном пространстве, а не в пределах одной квартиры. И почему я, зритель, должен смотреть самодеятельное или домашнее ТВ на уровне съёмок свадьбы или дня рождения?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду