«Класик-радіо» купило частоту в Дніпропетровську

22 Травня 2009
21792
22 Травня 2009
17:33

«Класик-радіо» купило частоту в Дніпропетровську

21792
«Класик-радіо» купило частоту в Дніпропетровську

ТОВ «Класик-радіо» стало новим власником місцевої дніпропетровської радіокомпанії «Медіа ФМ» (частота 90,5 МГц у м. Дніпропетровську, Р=0,1 кВт, обсяг мовлення 24 год./добу, територіальна категорія мовлення - місцеве, мова - українська). Національна рада з питань телебачення і радіомовлення  на засіданні 20 травня зафіксувала зміну власників у ліцензії компанії. 

 

ТОВ «Класик-раіо» є однією з юридичних осіб радіогрупи ТАВР («Хіт ФМ», «Русское Радио Украина», «Радіо Рокс», Kiss FM).

 

На даній частоті тепер мовитиме мережа «Радіо Рокс». Зміну позивного в ліцензії було зафіксовано раніше, а от територіальну категорію мовлення, очевидно, компанія не має наміру змінювати - це дозволить мережі працювати на місцевому рекламному ринку.

 

«Медіа ФМ» - ще одна місцева станція, яка увійшла до великої радіомережі. Аналогічне рішення 14 травня Нацрада прийняла щодо переформлення власності кременчуцької радіокомпанії «Вісма-радіо-ТБ» - тепер компанія мовитиме  з позивними «Люкс ФМ». територіальну категорію мовлення нові власники також не змінили.

 

Отже, як і прогнозували раніше експерти, на українському радіоринку тривають процеси укрупнення, спровоковані двома чинниками - підвищенням ліцензійного збору та фінансовою кризою.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21792
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду