Президент присвоїв Тетяні Мокріді другий ранг держслужбовця

28 Травня 2009
37145
28 Травня 2009
22:27

Президент присвоїв Тетяні Мокріді другий ранг держслужбовця

37145
Президент присвоїв Тетяні Мокріді другий ранг держслужбовця

Президент України Віктор Ющенко присвоїв членові Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Тетяні Мокріді другий ранг державного службовця. Відповідний указ №371/2009 глава держави підписав 27 травня.

 

Нагадаємо, що в травні 2007 року Президент присвоїв пані Мокріді третій ранг держслужбовця. На першому ранзі державної служби перебувають члени Національної ради Тетяна Лебедєва, Юрій Плаксюк, на другому - Ігор Курус, Андрій Мирошніченко, Владислав Лясовський.

 

Відповідно до ст. 26 закону «Про державну службу» існує 15 рангів державних службовців. Найвищим є перший ранг.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
37145
Теги:
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду