Апеляційний суд підтвердив заборону акції «Стоп цензурі!» під «Межигір’ям»

10 Листопада 2011
15013
10 Листопада 2011
18:18

Апеляційний суд підтвердив заборону акції «Стоп цензурі!» під «Межигір’ям»

15013
Судове засідання відбулося за відсутності та без попередження активістів «СЦ!»
Апеляційний суд підтвердив заборону акції «Стоп цензурі!» під «Межигір’ям»

Київський апеляційний адміністративний суд (КААС) залишив без задоволення апеляційну скаргу активіста громадського руху «Стоп цензурі!» Артема Соколенка, який оскаржував заборону проведення мирних зборів активістів біля в'їзду до президентської резиденції «Межигір'я».

 

Відповідно, суд залишив без змін постанову Київського окружного адміністративного суду від 4 червня 2011 року.

 

Таке рішення колегія суддів КААС під головуванням судді Троян ухвалила ще 5 липня 2011 року. Текст постанови доступний в реєстрі судових рішень.

 

Зазначимо, що судове засідання відбувалося за відсутності та без попередження Артема Соколенка і його представників.

 

Про рішення КААС активісти «Стоп цензурі!» дізналися випадково сьогодні, 10 листопада, від юриста, який представляв на процесі Новопетрівську сільську раду, а нині представляє Вишгородську райдержадміністрацію в справі за позовом «Української правди» через ділянку Віктора Януковича в «Межигір'ї».

 

Нагадаємо, що рух «Стоп цензурі!» мав намір 6 червня, у День журналіста, провести акцію з вимогою виконання обіцянки президента Віктора Януковича показати свою резиденцію «Межигір'я».

 

Повідомлення про акцію було надіслане до Новопетрівської сільради у п'ятницю, 3 червня. А 4 червня стало відомо, що Новопетрівська сільрада подала позов на організаторів акції. Київський окружний адміністративний суд заборонив акцію, таким чином підтримавши позов сільського голови Нових Петрівців Родіона Старенького.

 

16 червня активіст громадського руху «Стоп цензурі!» Артем Соколенко оскаржив заборону акції під «Межигір'ям».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15013
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду