Заплановану під «Межигір’ям» акцію руху «Стоп цензурі!» відклали

5 Червня 2011
12235

Заплановану під «Межигір’ям» акцію руху «Стоп цензурі!» відклали

12235
Заплановану під «Межигір’ям» акцію  руху «Стоп цензурі!» відклали
«Ми будемо виконувати рішення суду, і в понеділок запланованої акції не буде», – сказав у коментарі ТК керівник прес-центру руху Артем Соколенко.  За його словами, рух «Стоп цензурі!» знову буде подавати заяву на проведення акції біля резиденції президента Віктора Януковича «Межигір'я».
 
Водночас Артем Соколекно зауважив, що учасники руху не відмовляться від своїх намірів, тому що хочуть, щоб президент виконав своє зобов’язання.  «Ми будемо подавати заяву на проведення цієї акції і прагнутимемо, щоб все-таки Віктор Федорович виконав своє зобов'язання показати  свою резиденцію "Межигір'я", як він рік тому запрошував», – зазначив Соколенко, додавши, що сьогодні зранку до нього телефонував начальник Київської обласної міліції, щоб уточнити подальші наміри учасників руху.
 
За словами Соколенка, надалі «Стоп цензурі!» врахує всі зауваження суду щодо термінів подачі заявки на проведення такої акції.
 
Як писала ТК, Київський окружний адміністративний суд заборонив заплановану на 6 червня акцію руху «Стоп цензурі» біля резиденції президента в «Межигір’ї», таким чином підтримавши позов сільського голови Нових Петрівців Родіона Старенького.
 
Як відомо, рух «Стоп цензурі!» мав намір 6 червня, у День журналіста, провести акцію з вимогою виконання обіцянки президента Віктора Януковича показати свою резиденцію «Межигір’я». 
 
Повідомлення про акцію було зроблено до Новопетрівської сільради у п’ятницю. 4 червня, стало відомо, що Новопетрівська сільрада подала позов на організаторів акції.
 
«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12235
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду