Янукович не спинився біля журналістів у «Межигір’ї», тому що «заборонила охорона»

6 Червня 2011
14583

Янукович не спинився біля журналістів у «Межигір’ї», тому що «заборонила охорона»

14583
До преси вийшла Дарка Чепак з трояндами
Янукович не спинився біля журналістів у «Межигір’ї», тому що «заборонила охорона»

Близько 9-ї ранку з воріт президентської резиденції «Межигір'я» виїхав кортеж. Президентська машина поїхала не спиняючись біля журналістів, які зібралися проконтролювати виконання рішення суду, що заборонив проводити журналістську акцію під «Межигір'ям». Про це повідомляє кореспондент ТК з місця подій.

 

Натомість зупинилася «Шкода», з якої до журналістів вийшла прес-секретар президента Дарка Чепак з букетом червоних і білих троянд і тортом.

 

За словами пані Чепак, машина Віктора Януковича не зупинилася, тому що це забороняє служба безпеки президента.

 

 

Дарка Чепак також повідомила, що сьогодні, 6 червня, о 13:00 у готелі «Інтерконтиненталь» відбудеться неформальна зустріч президента з керівниками провідних ЗМІ. 

 

Як повідомляла ТК, журналісти помітили присутнього особистого фотографа президента, тож прогнозували, що президент зупинить кортеж і підійде до преси. 

 

 

Квіти і торт, які не схотіли брати журналісти, залишилися лежати під стінами   «Межигір'я».  

 

 


 

Фоторепортаж дивіться тут. 

 

«Детектор медіа»

 

Фото Івана Ковпашка

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14583
Читайте також
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ГАНЬБА!!!
4713 дн. тому
Неначе ПСАМ винесли шматок сала за ворота! ЖРІТЬ, панове, солоденьке ПАЛЬЦЯМИ З ПІДЛОГИ!!! ВАМ, БИДЛОВІ, НЕ ЗВИКАТИ, а ми БІЛІ люди, на роботу спізнюємось в кортежі... ГАНЬБА!! СОРОМ! СОРОМ ЗА ПРЕЗИДЕНТА І ЙОГО СВИТУ!!! Дарку свого роду шкода, ГАРАНТ її, типу, підставив. Але ж САМА ЗНАЛА на що ішла! Так шо "ЇЖТЕ ТЕПЕР нову посаду, хоч ВДАВІТЬСЯ!" А КОЛЕГИ - М О Л О Д Ц І !!! Молодці, що не повелися на ДЕШЕВУ ПОДАЧКУ!
оптиміст
4714 дн. тому
Він від природи такий боягуз. Згадайте, як він вробився, коли побачив на своєму плащі розбите яйце. А тут мало того, що журналісти - люди не перевірені, не просвічені рентґеном, так вони ще й питання можуть поставити, не узгоджені наперед із Геббельсівною! А як йому без шпаргалки відповідати? Знову щось про українського поета Чехова або про Гулака-Артьомовського чи Анну Ахметову скаже... Краще від гріха подалі зі свого бандитського гніздечка прошмигнути.
Що ще раз доводить...
4714 дн. тому
Вот такой вот типично украинский парадокс. Какая оппозиция – такая и «свобода слова» вместе с ее носителями. Идет стремительная деградация к «европейским» двойным стандартам. Дарка чепак пыталась раздать грантоедам, которые приехали в «межигорье», цветочки. Никто не взял. Тогда она вынесла большой торт. Никто не притронулся. Надо было вынести небольшой кейс с евро и отвернутся на 30 секунд. Ничего бы не было. Ни кейса, ни денег
Що ще раз доводить...
4714 дн. тому
що ніякий він не президент, а боягуз, який боїться не тільки свого народу, а й своєї охорони. Капєц. Що ще йому охорона підказує робити в Україні?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду