Журналісти зібралися в «Межигір’ї»

6 Червня 2011
12171

Журналісти зібралися в «Межигір’ї»

12171
Серед них – особистий фотограф президента
Журналісти зібралися в «Межигір’ї»

Близько п'ятдесяти журналістів приїхали зранку 6 червня до резиденції Віктора Януковича «Межигір'я», щоб проконтролювати виконання рішення суду, який заборонив проводити журналістську акцію під «Межигір'ям». Про це повідомляє кореспондент ТК з місця подій.

 

Із журналістами зустрівся голова Новопетрівської сільради Родіон Старенький, який був ініціатором судового позову. На його думку, резиденція президента - не місце для проведення акцій, і він захищає права президента. Також Родіон Старенький вважає, що акція все одно проводиться, просто журналісти її назвали по-інакшому.

 

Родіон Старенький

 

Додаткових нарядів міліції журналісти не помітили. Під'їзд до резиденції традиційно перекритий, там стоять двоє правоохоронців.

 

Журналісти помітили присутнього особистого фотографа президента. Тому вони вважають, що, якщо Віктор Янукович виїжджатиме з резиденції, то кортеж спиниться і президент підійде до преси.

 

Медійники знімають «Межигір'я» через щілини в паркані та над парканом.

 

 

Фоторепортаж дивіться тут. 

 

«Детектор медіа»

 

Фото Івана Ковпашка

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12171
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Честь і слава
4710 дн. тому
Цікаво, який вигляд усе це має з погляду пересічної людини? Хазяїн не хоче бачити гостей, а гості рвуться до нього, зазираючи в усі шпарини і "через щілини в паркані та над парканом". :) Якесь прислів'я є про непроханих гостей...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду