Чепак образилася на журналістів

6 Червня 2011
12999
6 Червня 2011
12:52

Чепак образилася на журналістів

12999
Чепак образилася на журналістів

Прес-секретар президента Дарка Чепак здивована реакцією журналістів на привітання з професійним святом. Про це йдеться у коментарі Чепак УНІАН.

 

«Перша реакція журналістів на привітання мене дещо здивувала. Хтось із журналістів запропонував - давайте не брати квітів і відмовимося від подарунка. Правда, потім деякі дівчата все-таки взяли собі по квітці - їм було приємно отримати привітання, як і будь-якій людині», - сказала вона.

 

«Насправді, мені шкода щирої праці наших кондитерів з Державного управління справами, які старалися, пекли торт для журналістів, сподівалися, що їм сподобається, а зовсім не для того, щоб його кинути на вулиці», - додала вона.

 

Чепак побажала всім журналістам «успіхів у професійній діяльності, творчого натхнення і, звичайно, добре відсвяткувати сьогоднішній день».

 

Кондитерський виріб було виготовлено держпідприємством ДУС з обслуговування офіційних заходів «Гарант-сервіс» на замовлення президента України Віктора Януковича спеціально до цього свята. Букет троянд Чепак купила за власні кошти, йдеться у повідомленні.

 

Як повідомляла ТК, президент Віктор Янукович не спинився біля журналістів у «Межигір'ї», тому що «заборонила охорона». Натомість до преси вийшла Дарка Чепак з білими та червоними трояндами і тортом. Квіти і торт, які не схотіли брати журналісти, залишилися лежати під стінами «Межигір'я».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12999
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду