Як Трамп завдяки медіа став «своїм» для американців. Гостя подкасту «Медіуми» — Вероніка Вельч

Як Трамп завдяки медіа став «своїм» для американців. Гостя подкасту «Медіуми» — Вероніка Вельч

1 Травня 2023
1768
1 Травня 2023
09:40

Як Трамп завдяки медіа став «своїм» для американців. Гостя подкасту «Медіуми» — Вероніка Вельч

Вадим Міський
Програмний директор ГО «Детектор медіа», член Наглядової ради Суспільного мовлення
1768
У першому випуску подкасту — історія Дональда Трампа, який завдяки іміджу в медіа став «своїм» для американців, що зрештою принесло йому посаду президента країни.
Як Трамп завдяки медіа став «своїм» для американців. Гостя подкасту «Медіуми» — Вероніка Вельч
Як Трамп завдяки медіа став «своїм» для американців. Гостя подкасту «Медіуми» — Вероніка Вельч

«Детектор медіа» запускає новий подкаст під назвою «Медіуми», в якому Наталка Соколенко та Вадим Міський виступатимуть посередниками між медіа і споживачами інформації та обговорюватимуть історії, в які нас втягує медіаіндустрія.

У першому випуску подкасту — історія Дональда Трампа, який завдяки іміджу в медіа став «своїм» для американців, що зрештою принесло йому посаду президента країни.  Та й до президентства і після  він залишається найпопулярнішою людиною в Google Trends.

Гостя випуску — фахівчиня з міжнародних комунікацій, адвокаційна директорка Ridley Walsh (США) Вероніка Вельч.

00:00 Як не особливо талановитий бізнесмен зумів проникнути в усі американські медіа? Що про це думають автор бестселлера "Ніколи не їжте наодинці" Кейт Ферацці та гостя випуску.

08:40 Чи є можливість для звичайного американця не бачити і не чути Трампа?

10:25 Як Трампу вдається зараз проникати у медіа по всьому світу і в США? Чи раптом це не "джинса"?

15:22 Чи намагається хтось обернути проти Трампа його тотальну присутність в медіа?

16:10 Про можливу заміну Трампу, що підростає на FoxNews

18:04 Висновки для кожного з нас із історії з Трампом, коли не політик, людина без особливих талантів за допомогою медіа стає суперзіркою, а потім і президентом

23:50 Як реагує американське суспільство на історію з порнозіркою.

28:23 Порада комунікаційниці для вас, якщо ви публічна людина і відправляєте комусь нюдси.

Підписатися на подкаст «Медіуми» можна на Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify, SoundCloud, CastBox, NV Подкасти. MEGOGO Audio та інших подкастингових платформах.

Також рекомендуємо: «ДМ» нещодавно запустив подкаст із назвою «Детектор медіа говорить», у якому ми начитуємо найцікавіші статті та рецензії, що виходять на шпальтах наших онлайн-видань. Якщо у вас не вистачає часу на читання, ви можете просто слухати нашу аудіоверсію. Підписуйтесь на подкаст та отримуйте доступ до найцікавіших матеріалів «Детектора медіа» у зручному для вас форматі.

Нагадаємо, у перші дні повномасштабного вторгнення програмний директор ГО «Детектор медіа» Вадим Міський запустив подкаст «Русскій фейк…» зі спростуваннями проявів ворожої дезінформації. Завдяки співпраці з Українським радіо передача доступна на окупованих територіях. Одна зі слухачок, яка пережила піврічну російську окупацію неподалік Херсона, розповіла, що ця радіопрограма допомогла їй та односельчанам «зберегти зв'язок з реальністю» в умовах повної відсутності інших українських медіа. Восени 2022 року подкаст здобув аудіопремію «СЛУШНО» в номінації «Найкраще журналістське розслідування» за вибором аудиторії.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1768
Читайте також
18.06.2023 15:00
Вадим Міський
Наталка Соколенко
«Детектор медіа»
2 321
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Детектор медіа говорить

Озвучуємо найкращі тексти, що виходять на шпальтах «Детектора медіа». Якщо ви не встигаєте прочитати все цікаве, то тепер можна нас послухати! Слухайте також на Apple PodcastsGoogle PodcastsMEGOGO AudioNV ПодкастиSpotifySoundCloud та RSS.

Медіуми

Подкаст про історії, в які нас втягує медіаіндустрія з Наталкою Соколенко та Вадимом Міським. Слухайте також на Apple PodcastsGoogle PodcastsMEGOGO AudioNV ПодкастиSpotifySoundCloud та RSS.

Русскій фейк...

У цьому подкасті Вадим Міський щодня викриває російські фейки і відправляє їх услід за кораблем. Подкаст-переможець аудіопремії «СЛУШНО» в номінації «Найкраще журналістське розслідування» за вибором аудиторії у 2022 році. Слухайте також на Українському радіо, Apple PodcastsYouTubeGoogle PodcastsMEGOGO AudioNV ПодкастиSpotifySoundCloud та RSS.

Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду