detector.media
Вадим Міський
Наталка Соколенко
«Детектор медіа»
01.05.2023 09:40
Як Трамп завдяки медіа став «своїм» для американців. Гостя подкасту «Медіуми» — Вероніка Вельч
Як Трамп завдяки медіа став «своїм» для американців. Гостя подкасту «Медіуми» — Вероніка Вельч
У першому випуску подкасту — історія Дональда Трампа, який завдяки іміджу в медіа став «своїм» для американців, що зрештою принесло йому посаду президента країни.

«Детектор медіа» запускає новий подкаст під назвою «Медіуми», в якому Наталка Соколенко та Вадим Міський виступатимуть посередниками між медіа і споживачами інформації та обговорюватимуть історії, в які нас втягує медіаіндустрія.

У першому випуску подкасту — історія Дональда Трампа, який завдяки іміджу в медіа став «своїм» для американців, що зрештою принесло йому посаду президента країни.  Та й до президентства і після  він залишається найпопулярнішою людиною в Google Trends.

Гостя випуску — фахівчиня з міжнародних комунікацій, адвокаційна директорка Ridley Walsh (США) Вероніка Вельч.

00:00 Як не особливо талановитий бізнесмен зумів проникнути в усі американські медіа? Що про це думають автор бестселлера "Ніколи не їжте наодинці" Кейт Ферацці та гостя випуску.

08:40 Чи є можливість для звичайного американця не бачити і не чути Трампа?

10:25 Як Трампу вдається зараз проникати у медіа по всьому світу і в США? Чи раптом це не "джинса"?

15:22 Чи намагається хтось обернути проти Трампа його тотальну присутність в медіа?

16:10 Про можливу заміну Трампу, що підростає на FoxNews

18:04 Висновки для кожного з нас із історії з Трампом, коли не політик, людина без особливих талантів за допомогою медіа стає суперзіркою, а потім і президентом

23:50 Як реагує американське суспільство на історію з порнозіркою.

28:23 Порада комунікаційниці для вас, якщо ви публічна людина і відправляєте комусь нюдси.

Підписатися на подкаст «Медіуми» можна на Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify, SoundCloud, CastBox, NV Подкасти. MEGOGO Audio та інших подкастингових платформах.

Також рекомендуємо: «ДМ» нещодавно запустив подкаст із назвою «Детектор медіа говорить», у якому ми начитуємо найцікавіші статті та рецензії, що виходять на шпальтах наших онлайн-видань. Якщо у вас не вистачає часу на читання, ви можете просто слухати нашу аудіоверсію. Підписуйтесь на подкаст та отримуйте доступ до найцікавіших матеріалів «Детектора медіа» у зручному для вас форматі.

Нагадаємо, у перші дні повномасштабного вторгнення програмний директор ГО «Детектор медіа» Вадим Міський запустив подкаст «Русскій фейк…» зі спростуваннями проявів ворожої дезінформації. Завдяки співпраці з Українським радіо передача доступна на окупованих територіях. Одна зі слухачок, яка пережила піврічну російську окупацію неподалік Херсона, розповіла, що ця радіопрограма допомогла їй та односельчанам «зберегти зв'язок з реальністю» в умовах повної відсутності інших українських медіа. Восени 2022 року подкаст здобув аудіопремію «СЛУШНО» в номінації «Найкраще журналістське розслідування» за вибором аудиторії.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY