«Рентген» з Єгором Соболєвим та Олександром Михельсоном

9 Листопада 2009
9738
9 Листопада 2009
21:23

«Рентген» з Єгором Соболєвим та Олександром Михельсоном

9738
30 жовтня та 7 листопада в ефірі радіо «Промінь» вийшли випуски щотижневої програми «Рентген»
«Рентген» з Єгором Соболєвим та Олександром Михельсоном

В суботу, 30 жовтня, в гостях у програми «Рентген» був керівник Бюро журналістських розслідувань «Свідомо» Єгор Соболєв. Автор та ведуча програми «Рентген» Марина Бердичевська підготувала для Єгора багато запитань, зокрема про сьогоднішню оцінку так званої «журналістської революції» 2004-го року та причини майже повної відсутності у вітчизняних ЗМІ справжніх журналістських розслідувань. Однак впродовж 25 хвилин Єгор та Марина говорили про висвітлення вітчизняними змі так званої «пандемії свинячого грипу» в Україні, про нагнітання паніки серед населення та необхідність вжиття невідкладних заходів, аби страхова та сімейна системи медицини все ж почали працювати в країні.

 

Повну аудіоверсію цього випуску «Рентгена» слухайте тут.

З текстом запису можна  ознайомитися тут.


Наступної суботи, 7 листопада, топ-темою для обговорення у студії «Рентгена» знову була так звана «пандемія». Цього разу Марина Бердичевська обговорювала це питання із огладачем інформагентства «Главред-медіа» Олександром Михельсоном. Знову говорили про нагнітання істерії у суспільстві, про сміливий вчинок лікаря Євгена Комаровського у студії «Великої політики» з Євгеном Кисельовим на «Інтері» та про здатність українських журналістів вмовити суспільство прийти на вибори - та проголосувати проти всіх.

 

Повну аудіоверсію цього випуску «Рентгена» слухайте тут.

 «Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9738
Читайте також
21.01.2010 10:33
Егор Соболев, для «Детектор медіа»
24 250
20.01.2010 10:50
«Телекритика»
14 192
14.12.2009 18:01
«Телекритика»
20 107
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
1
5282 дн. тому
О ужас, телекритика чистить коментарі...ви б краще програвачі налаштували, бо в два голоси оруть...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду