«Рентген» із Костянтином Стогнієм

11 Вересня 2009
2500
11 Вересня 2009
14:56

«Рентген» із Костянтином Стогнієм

2500
Другий випуск щотижневої радіопрограми «Рентген» вийде в ефір радіо «Промінь» завтра, 12-го серпня, о 18:05
«Рентген» із Костянтином Стогнієм

В гостях у автора та ведучої програми Марини Бердичевської - журналіст, керівник продакшн-студії «Жара», автор та ведучий «Надзвичайних новин» на телеканалі ICTV Костянтин Стогній, котрий розмірковує про причини та наслідки двох інцидентів із перешкоджанням виконанню професійних обов'язків журналістами. В програмі також лунають версії того, що сталося 19 серпня та 1 вересня, самих постраждалих журналісток - журналістки «Надзвичайних новин» на ICTV Тетяни Кругової та спеціального кореспондента «Вікна-новини» на СТБ Ольги Червакової.

Зокрема, Ольга Червакова наголосила: «Політики просто не цілком усвідомили, що вони не є господарями журналістів, що вони не можуть їм вказувати, де їм працювати, як їм працювати, що треба писати, і куди їм іти. Я вважаю, що це неприпустимо. Доки політики цього не позбудуться, про свободу слова в Україні говорити взагалі не варто».

А Костянтин Стогній в ефірі програми «РЕНТГЕН» зробив такий висновок: «Я не вірю в те, що будуть порушені кримінальні справи за цими випадками, але цю хвилю треба піднімати. Ми, мабуть, на жаль, заслуговуємо такого ставлення, тому що журналісти Німеччини, наприклад, ніколи не дозволили б такого ставлення до свого колеги, тому що там всі разом, і вони доросли до того, аби навчитися захищатися і знати свої права. Зараз ми розпорошені, і значить, нам ще не так важко, якщо ми ще не об'єдналися. Але час настане – об'єднаємося».

 

Другий випуск «Рентгену».

Програму створено в рамках проекту громадської організації Internews Network «У-Медіа» «Моніторинг дотримання журналістських стандартів та підвищення медіаграмотності широкого кола українських громадян», який «Детектор медіа» реалізує спільно з Інститутом масової інформації.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2500
Читайте також
20.01.2010 10:50
«Телекритика»
14 195
14.12.2009 18:01
«Телекритика»
20 108
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
избиратель
5344 дн. тому
Стогний зарегистрировался в кандидаты в Президенты, что ли? Везде только он в интернете! К стати, я только "за". Но кто в теме - просветите.
Алегарф
5346 дн. тому
РЕНТГЕН Стихотворение - рентгеновский лишь снимок, расплывчат и засвечен чуть местами. Поэт - неважный в описаньях рентгенолог, душа его по жизни - пациент усталый : )
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду