«Рентген» з Ларисою Івшиною

1 Грудня 2009
5700
1 Грудня 2009
15:40

«Рентген» з Ларисою Івшиною

5700
В суботу, 28 листопада, в ефір радіо «Промінь» вийшов черговий випуск щотижневої програми «Рентген»
«Рентген» з Ларисою Івшиною

Черговий випуск програми присвячено Дню пам'яті про мільйони жертв Голодомору 1932-1933 років.

 

В гостях у студії «Рентгена» була головний редактор газети «День» Лариса Івшина. Разом із автором та ведучею програми Мариною Бердичевською Лариса Олексіївна розмірковувала над причинами того, чому вітчизняна журналістика вкрай рідко замислюється над глибинними для нації питаннями та неохоче береться за осмислення минулого.

 

Тим не менше, пані Івшина має оптимістичний погляд на перспективи української нації загалом та української журналістики зокрема. На її думку, ми маємо вповні вивчити, оцінити та винести уроки з таких подій, як Голодомор, і - піти далі. І потужний потенціал для цього ми маємо.

 

Аудіозапис програми «Рентген» слухайте тут:

«Детектор медіа»

 

Фото - www.radiosvoboda.org

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5700
Читайте також
20.01.2010 10:50
«Телекритика»
14 192
14.12.2009 18:01
«Телекритика»
20 107
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду