Про що говорили в етері спільного телемарафону 1 вересня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 1 вересня 2023 року

3 Вересня 2023
615

Про що говорили в етері спільного телемарафону 1 вересня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
615
Благодійність Пінчуків та День знань.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 1 вересня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 1 вересня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Інтер», ICTV/СТБ, «Рада», «1+1».

Блоків «Ми — Україна» та Суспільного цієї доби в національному етері не було.

У нічному блоці марафону працювала команда телеканалу «Інтер». У рубриці Дмитра Чистякова «Обличчя» говорили з музикантом Юрієм Звонарем. Традиційно протягом однієї години показували дискусійну студію телеканалу «Рада». 

У блоці телеканалів ICTV та СТБ з представницею президента України у Криму Тамілою Ташевою говорили про запровадження росіянами військових вишколів на тимчасово окупованому півострові. Вона зазначила, що росіяни фактично вкладатимуть зброю школярам до рук, зокрема учням 9-11 класів.

Також у новинному випуску ICTV та СТБ показали сюжет про проєкт реабілітації військових Recovery. У матеріалі зазначили, що проєкт започатковано родиною Пінчуків. Медіагрупа StarLight Media, до якої входять телеканали, належить Віктору Пінчуку.

Команда телеканалу «Рада» зробила виїзну гостьову студію біля зруйнованої школи у селищі Богданівка на Київщині.

Про відбудову говорили з політичним коментатором Георгієм Біркадзе. Зокрема він сказав, що 232 мільйони доларів від Світового банку для відновлення зруйнованого житла — мало. А також припустив, що за допомогою союзників вдасться відбудувати країну.

День знань в умовах війни обговорювали з начальником Київської обласної військової адміністрації Русланом Кравченком. Він розповів, що 98% учнів Київщини обрали офлайн навчання й лише 2% будуть навчатись онлайн.

У новинному випуску «1+1» показали матеріал про старт нового сезону «Голосу країни», який знімають у столиці Польщі і транслюватимуть на телеканалі «1+1 Україна».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
615
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду