Про що говорили в етері спільного телемарафону 31 серпня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 31 серпня 2023 року

3 Вересня 2023
470

Про що говорили в етері спільного телемарафону 31 серпня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
470
Вступ до НАТО та зарплати військових.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 31 серпня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 31 серпня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Рада», «Ми — Україна», Суспільне, «Інтер».

Блоків «1+1» та ICTV/СТБ цієї доби в національному етері не було.

Про покарання воєнних злочинців у блоці «Рада» говорили з головним консультантом кабінету керівника Офісу президента України Олегом Гавришем. Він наголосив, що важливо, аби міжнародна спільнота була готова до створення трибуналу.

З міським головою Харкова Ігорем Тереховим у гостьовій студії «Ми — Україна» говорили про облаштування 60 навчальних класів для дітей на станціях метро. Також він сказав, що батьки самі обирали формати навчання для дітей і частково погодились на навчання у дві зміни.

Керівник Офісу Конгресу місцевих та регіональних влад при президентові України В’ячеслав Негода розповідав про засідання президії й розмову з головами громад Херсонської області.

Народний депутат Олексій Леонов («Слуга народу») цього дня розмірковував про вступ України до НАТО та підтримку з боку Греції.

У блоці Суспільного внутрішньополітичну ситуацію в Росії обговорювали з політичним оглядачем Миколою Давидюком. Він розповів, що дуже легко вигадати того, хто зможе очолити протест, проте важливо також його озброїти та забезпечити. Першочергово доведеться показати багатство російської еліти, аби люди обурились класовій нерівності. Давидюк також сказав, що вкладатись у переворот в Росії для України вигідна справа.

Зміни у виплатах для переселенців коментувала міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук. А про зарплати для військових дебатували народні депутати Леся Забуранна («Слуга народу») та Олексій Гончаренко («Європейська солідарність»).


Про реформування ВЛК розповідав народний депутат Давид Арахамія («Слуга народу»). Він сказав, що перевірка комісій триватиме довго, щонайменше більше одного року. Із його колегою по партії Віталієм Безгіним обговорювали роботу Конгресу місцевих та регіональних влад при президентові України.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
470
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду