Про що говорили в етері спільного телемарафону 3 вересня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 3 вересня 2023 року

5 Вересня 2023
591

Про що говорили в етері спільного телемарафону 3 вересня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
591
Турбота про молодь та фільм «Довбуш».
Про що говорили в етері спільного телемарафону 3 вересня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 3 вересня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Ми — Україна», «Рада», ICTV/СТБ, «Інтер».

Блоків «1+1» та Суспільного цієї доби в національному етері не було.

Із російським медійником Тимуром Олевським у блоці «Ми — Україна» говорили про реакцію росіян на вибухи. Він розповів, що як би сильно російська влада не намагалася залякати росіян, вони не реагують та продовжують фотографувати та знімати вибухи. Також, за його словами, Володимир Путін намагається втягнути у війну НАТО та США, аби відволікти їх від того, що робить Китай.

Про створення державної установи «Український молодіжний фонд» у блоці телеканалу «Рада» говорили з народною депутаткою Іриною Борзовою («Слуга народу»). Вона сказала, що установа надаватиме гранти та підтримку молоді. А також зазначила, що навіть у часи війни держава не забуває про молодь і проєкт реалізується відповідно до законодавства про молодь, до співавторок якого належить і вона.

З нардепом Віталієм Безгіним («Слуга народу») цього дня знову говорили про роботу Конгресу місцевих та регіональних влад при президентові України. Раніше у блоці результати засідання Конгресу також обговорювали з головою пресофісу Херсонської обласної військової адміністрації Олександром Толоконніковим.

У блоці телеканалів ICTV та СТБ з  режисером «Довбуша» Олесем Саніним говорили про старт прокату, враження від реакції публіки та державне фінансування. Більше про роботу над стрічкою читайте у тексті «Детектор медіа».


Із фактчекеркою Оксаною Мороз говорили про російські методички та фокусні теми, з якими працює російська пропаганда. Вона розповіла, що наразі росіяни підсилюють теми мобілізації в Україні й наратив про те, що західні партнери покинули нашу державу. Також говорили, що російська пропаганда працює з максимальною кількістю джерел, які можуть доносити українцям фейкову інформацію.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
591
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду