АРМА шукає оцінювачів та управителів для низки активів Медведчука, «Жовтневого палацу» та Будинку профспілок

АРМА шукає оцінювачів та управителів для низки активів Медведчука, «Жовтневого палацу» та Будинку профспілок

16 Серпня 2024
378
16 Серпня 2024
18:29

АРМА шукає оцінювачів та управителів для низки активів Медведчука, «Жовтневого палацу» та Будинку профспілок

378
Вже оголошено конкурсний відбір управителя спортивною базою «Жовтень», що розташована в Обухівському районі Київської області
АРМА шукає оцінювачів та управителів для низки активів Медведчука, «Жовтневого палацу» та Будинку профспілок
АРМА шукає оцінювачів та управителів для низки активів Медведчука, «Жовтневого палацу» та Будинку профспілок

Національне агентство з розшуку та менеджменту активів  шукає управителів та оцінювачів для трьох заводів, спортивної бази,  житлової нерухомості, що належали Віктору Медведчуку, а також «Жовтневого палацу» та Будинку профспілок. Про це йдеться у повідомленні Нацагентства.

«АРМА оголошує конкурси на відбір оцінювачів та управителів для трьох заводів у Львівській області та у столиці, спортивної бази в Київській області, трьох квартир та житлового будинку в Києві, які належали держзраднику», — йдеться в повідомленні.

Там зазначають, що вже оголошено конкурсний відбір управителя спортивною базою «Жовтень», що розташована в Обухівському районі Київської області.

Також обиратимуть на конкурсі управителя для трьох квартир, житлового будинку, земельної ділянки, розташованих у Києві.

Всі активи передані в управління АРМА на підставі ухвали слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 1 квітня 2022 року.

«Нацагентство проведе конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для цегельного заводу "Керамбуд", виробника бетону "Бетонбуд" та будівельного підприємства "Капітал Плаза". Всі об’єкти розташовані у Львові та області», — додають у пресслужбі.

Крім того, АРМА вже оголосило конкурси й по інших не менш значущим активам інших власників, які не пов'язані з Медведчуком, зокрема:

  • Міжнародний центр культури та мистецтв «Жовтневий палац» в центрі Києва.
  • Будинок Профспілок, загальною площею: 13 892,2 м. кв на Майдані Незалежності в Києві.
  • Медично-реабілітаційний центр клінічного санаторію ім. Горького в Одесі

Нагадаємо, що у листопаді 2020 року Печерський районний суд Києва арештував низку об’єктів нерухомості, які належали Федерації профспілок.

Серед арештованих об’єктів — Будинок профспілок, Міжнародний центр культури і мистецтв (Жовтневий палац), навчально-спортивна база «Святошин», ресторанний комплекс у Києві, а також низка санаторіїв, зокрема, санаторій «Жовтень» у Конча-Заспі, частина будівель та споруд санаторію «Зірка» у Ворзелі, об'єднання санаторно-курортних закладів на курорті «Куяльник».

Майно заарештували у провадженні щодо чиновників Федерації профспілок, яких підозрюють у привласненні низки обʼєктів нерухомого майна державної власності в особливо великих розмірах.

Раніше Національне агентство з розшуку та менеджменту активів  отримало в управління земельні ділянки в Києві, що належали підозрюваним у державній зраді екснардепам Віктору Медведчуку і Тарасу Козаку.

У серпні минулого року суд арештував три, а згодом ще дві земельні ділянки на Львівщині з об’єктами нерухомості, якими незаконно володіла Оксана Марченко і на яких розпочалося будівництво туристичної інфраструктури. Крім того, суд повернув державі земельні ділянки на березі Дніпра, які незаконно перебували у власності Марченко, та арештував земельні ділянки, базу мисливства та ловлі площею 9,5 га.

Суд також заарештував майно Марченко на понад 5,6 млрд гривень, її «приховані» активи на понад 440 млн гривенькорпоративні права в Запорізькому заводі феросплавів вартістю понад 1 млрд гривень, а також акції в семи підприємствах припортової інфраструктури в Одеській області.

Також у квітні 2022-го суд заарештував ще 154 об’єкти рухомого і нерухомого майна Віктора Медведчука та Оксани Марченко.

Фото ілюстративне 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
378
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду