Зеленський замінив двох заступників Єрмака

Зеленський замінив двох заступників Єрмака

29 Березня 2024
2634
29 Березня 2024
21:03

Зеленський замінив двох заступників Єрмака

2634
З посад звільнили Андрія Смирнова та Олексія Дніпрова. Новими заступницями очільника ОПУ стали Ірина Мудра та Олена Ковальська.
Зеленський замінив двох заступників Єрмака
Зеленський замінив двох заступників Єрмака

Володимир Зеленський звільнив Андрія Смирнова та Олексія Дніпрова з посад заступників керівника Офісу президента.

Відповідні укази оприлюднили на сайті глави держави.

Сьогодні ж Зеленський призначив на ці посади Олену Ковальську й Ірину Мудру.

Згідно з інформацією на сайті президента, у Андрія Єрмака є 10 заступників.

Смирнов почав працювати заступником керівника ОПУ з 10 вересня 2019 року, Дніпров — з 9 липня 2021 року.

Як написало Суспільне, Олена Ковальська з 2022 року була очільницею Кабінету керівника Офісу президента. Вона також входить до складу робочої групи при президентові зі створення Трибуналу, що судитиме владу РФ за злочин агресії.

Ірина Мудра з 2022 року була заступницею міністра юстиції, а до того працювала у банківській сфері, зокрема в «Ощадбанку».

Читайте також:

Нагадаємо, раніше «Детектор медіа» писав про те, що восени 2023 року «Схеми» випустили розслідування, присвячене зв’язкам із Росією колишнього очільника фракції «Партії регіонів» у Верховній Раді, ексдепутата Олександра Єфремова.

Зокрема, розслідувачі розповіли про те, що в липні 2019 року Єфремов вийшов з-під варти після трьох років перебування у слідчому ізоляторі Старобільська (Луганська область). Спочатку ексдепутата відпустили під домашній арешт, а потім змінили запобіжний захід на особисте зобов’язання на два місяці до листопада 2019 року, яке після цього не продовжили. Одним із адвокатів ексдепутата у справі був Андрій Смирнов, який був  заступником керівника Офісу Президента України.

Фото: Володимир Зеленський / телеграм

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2634
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду