detector.media
Віра Крайня
«Детектор медіа»
13.02.2024 10:44
Журналісти опублікували відео з Арестовичем під час прогулянки на Лазуровому узбережжі
Журналісти опублікували відео з Арестовичем під час прогулянки на Лазуровому узбережжі
Помітивши камеру, ексрадник керівника ОПУ зробив зауваження про те, що зйомка без дозволу заборонена.

Колишнього позаштатного радника керівника Офісу Президента України Олексія Арестовича, який минулого року виїхав з України, помітили на Лазуровому узбережжі Франції. Відео, як Арестович прогулюється вулицями Монако, опублікувала «Українська правда».

Арестовича побачили в компанії з невідомим чоловіком у районі Монте-Карло, який славиться своїми казино. Коли ексрадник керівника ОПУ побачив, що його знімають на камеру, зауважив, що тут «зйомка без дозволу заборонена».

Нагадаємо, 24 лютого 2022 року, у перший день повномасштабної війни Росії проти України, у пресзалі Офісу президента запустили пресцентр, щоб надавати оперативну інформацію про перебіг подій, пов’язаних із російським вторгненням. Основними спікерами цього пресцентру стали речник Президента України Сергій Никифоров та колишній позаштатний радник голови ОПУ, ексспікер делегації України в тристоронній контактній групі щодо Донбасу Олексій Арестович. 

Зранку 17 січня 2023-го Олексій Арестович повідомив, що написав заяву про звільнення з посади радника Офісу президента після «принципової помилки». Напередодні, увечері 14 січня, Олексій Арестович під час інтерв’ю з Марком Фейгіним заявив, що російську ракету, яка влучила в багатоповерхівку у Дніпрі, нібито збили українські військові, внаслідок чого вона впала на під’їзд.

З осені 2023 року Арестович перебуває за межами України та відмовляється коментувати, на яких підставах він виїхав за кордон під час дії воєнного стану.

Нещодавно видання NGL.media заявило, що колишній позаштатний радник голови Офісу президента виїхав з країни завдяки листу Головного управління розвідки Міністерства оборони України та наразі проживає в США.

І в ГУР, і Держприкордонслужбі заперечують, що Арестович виїхав на підставі листа Головного управління розвідки МОУ. Натомість журналісти NGL.media стверджують, що опублікували відповідні дані, спираючись на реєстр ДПСУ.

Читайте також:

Фото: скриншот з відеозапису «Української правди»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY