«Арестович є радником одразу всього Офісу президента» – Подоляк

«Арестович є радником одразу всього Офісу президента» – Подоляк

21 Серпня 2022
2695
21 Серпня 2022
12:17

«Арестович є радником одразу всього Офісу президента» – Подоляк

2695
Місія Олексія Арестовича не змінилася. Він «пояснює психологію війни» і «водночас намагається дати надію».
«Арестович є радником одразу всього Офісу президента» – Подоляк
«Арестович є радником одразу всього Офісу президента» – Подоляк

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк уточнив для журналістів посаду Олексія Арестовича.

«Він так багато говорить, що ми зробили його… радником одразу всього Офісу. Саме так його посада незмінно й називається вже декілька років (по складах): радник Офісу Президента України. Яким він офіційно і є згідно зі штатним розписом…», – зазначив Подоляк удописі у телеграм-каналі.

Також він порадив представникам ЗМІ «уважніше складати запити».

Нагадаємо, редакція «Українського тижня» вирішила з'ясувати посаду Арестовича та подала запит до Офісу президента. У переліку радників керівників ОП його прізвища не було.

Сам Арестович не надто педантичний у формулюваннях щодо своєї посади. Зокрема, 26 липня в програмі «Фейгін live» він називав себе «радником Єрмака». Найчастіше він представляється «радником Офісу президента, позаштатним».

Наприкінці травня 2022 року Арестович згадувався як «радник керівника Офісу президента» на офіційній сторінці ОП в Telegram. Зокрема, його акаунти називали в переліку офіційних для отримання «достовірної інформації з надійних джерел».

Сам Подоляк про місію Арестовича для ОП каже так«Функція Арестовича абсолютно проста – він пояснює психологію війни. Розповідає про те, чому війна – це тяжкий процес, і водночас намагається дати надію, що ми з цим впораємося».

Нагадаємо, 17 січня 2022 року Олексій Арестович заявив, що він більше не є позаштатним радником голови Офісу президента та спікером делегації України в тристоронній контактній групі щодо Донбасу.

Як стало відомо у травні 2022 року, Олексій Арестович позиціонує себе як бренд: його прізвище та ім’я реєструють для десятків послуг. 

Фото: president.gov.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2695
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Люся
611 дн. тому
"Він так багато говорить, що ми зробили його… радником одразу всього Офісу". Це звучить як тролінг. Й ще, підчистіть сайт Президента, бо там Арєстовіча увесь час від 2020 і до сьогодні представляють як радника керівника ОП. Слухайте, а назвіть його "дєйствітєльним тайним савєтніком по асобим парученіям". Звучатиме як єлєй на душу насітєй нємалєнькой культури.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду