Вірменія заборонила в'їзд Симоньян

Вірменія заборонила в'їзд Симоньян

26 Жовтня 2022
1374
26 Жовтня 2022
13:41

Вірменія заборонила в'їзд Симоньян

1374
Російська пропагандистка повідомила про це сама.
Вірменія заборонила в'їзд Симоньян
Вірменія заборонила в'їзд Симоньян

Російській пропагандистці Маргариті Симоньян заборонили в'їзд до Вірменії. Про це вона написала у власному телеграм-каналі.

За її словами, в'їзд заборонили також депутату Держдуми Костянтину Затуліну.

«Костянтину Затуліну, який багато років шалено підтримував Вірменію, нинішній начальник Вірменії заборонив в'їзд до Вірменії. Мені, до речі, теж», — так звучить цитата з телеграм-каналу Симоньян.

Маргарита Симоньян — головна редакторка пропагандистського ресурсу Russia Today (RT). Вона особисто неодноразово закликала до геноциду українців та війни проти України. Через це радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк наголошував на необхідності судити російських пропагандистів.

Об'єднання українських медіа, журналістів та громадських організацій Медіарух звернулось до світових медіаасоціацій із закликом засудити російських пропагандистів, як це зробила Асоціація польських журналістів. Також українські медійники закликали світову спільноту притягнути до відповідальності російських пропагандистів, які несуть відповідальність за варварські злочини в Україні так само, як і безпосередні їх виконавці – російські військові та їхнє командування.

Очолюваний Симоньян канал та інші пропагандистські ресурси отримають із бюджету Росії 1,3 млрд доларів. Днями менеджер RT Антон Красовський закликав «топити українських дітей», які вважають, що територія України окупована Росією, однак потім записав виправдальне відео, де назвав себе «ідіотом», і був звільнений. Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба закликав уряди країн світу заборонити російський пропагандистський канал іномовлення RT (Russia Today) через цей інцидент.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1374
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду