Симоньян мріє, що росіяни задивлятимуться на Оксан в Києві. Данілов нагадав їй про розпад «фейк-федерації»

Симоньян мріє, що росіяни задивлятимуться на Оксан в Києві. Данілов нагадав їй про розпад «фейк-федерації»

5 Листопада 2022
2347
5 Листопада 2022
14:24

Симоньян мріє, що росіяни задивлятимуться на Оксан в Києві. Данілов нагадав їй про розпад «фейк-федерації»

2347
А фейсбук забанив допис російської пропагандистки.
Симоньян мріє, що росіяни задивлятимуться на Оксан в Києві. Данілов нагадав їй про розпад «фейк-федерації»
Симоньян мріє, що росіяни задивлятимуться на Оксан в Києві. Данілов нагадав їй про розпад «фейк-федерації»

Головна редакторка пропагандистського ресурсу Russia Today, яка не раз закликала до геноциду українців та війни проти України, опублікувала допис про Київ. Після цього вона отримала бан у фейсбуці. На її сподівання відповів секретар РНБО Олексій Данілов.

Симоньян у своєму дописі висловила надію, що одного дня росіяни повернуться «до нашого світлого Києва», і чоловіки будуть звертати шиї, задивляючись на «чорнобрових Оксан». Російська пропагандистка обурена тим, що фейсбуку ввдалося забанити її на 24 години, адже вона «цитує Гоголя».

Олексій Данілов у своїй відповід іСимоньян процитував пісню «Враже», яку виконує Енджі Крейда:

«Станеш ти про пекло Господа просити,

Та не буде, враже, смерть твоя легкою.

Та й у смерті, враже, не знайдеш спокою».

Тон допису секретаря РНБО можна охарактеризувати як підкреслено прозаїчний. «Наші чарівні Оксани будуть плювати на собачі могили ваших чоловіків, які лежатимуть зі звернутими шиями або без них, зі скляними від застиглого навіки страху очима, намилувавшись красою української землі», – зазначив, зокрема, Данілов.

Він пророкує розпад РФ: «Так звана росія буде занурюватися в морок, хаос і справжньої, не придуманої симоньян громадянської війни. Як буде розвалюватися фейк-федерація, стискаючись до свого природного стану в межах московії – дрімучого смітника і окраїни Азії».

Нагадаємо, Симоньян особисто  закликає до геноциду українців та війни проти України. Через це радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк наголошував на необхідності судити російських пропагандистів.

Об'єднання українських медіа, журналістів та громадських організацій Медіарух звернулось до світових медіаасоціацій із закликом засудити російських пропагандистів, як це зробила Асоціація польських журналістів. Також українські медійники закликали світову спільноту притягнути до відповідальності російських пропагандистів, які несуть відповідальність за варварські злочини в Україні так само, як і безпосередні їх виконавці – російські військові та їхнє командування.

Очолюваний Симоньян канал RT та інші пропагандистські ресурси отримають із бюджету Росії 1,3 млрд доларів. Менеджер RT Антон Красовський закликав «топити українських дітей», які вважають, що територія України окупована Росією, однак потім записав виправдальне відео, де назвав себе «ідіотом». Через цей інцидент міністр закордонних справ Дмитро Кулеба закликав уряди країн світу заборонити російський пропагандистський канал іномовлення RT.

Фото: lb.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2347
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ігор
530 дн. тому
Данілов і Медведєв, два молодця з однаковою православною поведінкою і одним розумом на двох. Гра на публіку. Так любить Україну? Тоді чому всі центри життєвих інтересів і рідні/друзі за межами коханої країни? Вистава як у Сенцова, Муджабаєва, ... Всі ці гучні публічні істоти прямо в екстазі від патріотизму. От тільки за спиною інших. Навколо всі віддають життя за країну, а всю цю гучну ганьбу, "тільки щасливий випадок рятує". Так і живуть у комфорті державним коштом.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду