Зеленський анонсував розширення міжнародних санкцій проти російських пропагандистів

Зеленський анонсував розширення міжнародних санкцій проти російських пропагандистів

23 Жовтня 2022
1366
23 Жовтня 2022
14:21

Зеленський анонсував розширення міжнародних санкцій проти російських пропагандистів

1366
Також до переліку з дорожньої карти Міжнародної робочої групи Єрмака-Макфола увійшли інші особи, які є «солдатами» гібридної війни проти України.
Зеленський анонсував розширення міжнародних санкцій проти російських пропагандистів
Зеленський анонсував розширення міжнародних санкцій проти російських пропагандистів

Світова санкційна політика буде ще жорсткішою щодо тих, хто підтримує російську агресію. Про це під час свого звернення сказав президент Володимир Зеленський.

«Готуємо ґрунт, щоб розширити світову санкційну політику на всіх російських пропагандистів, так званих лідерів думок та представників шоу-бізнесу, які підтримують терор», — сказав Зеленський.

Метою цих заходів, повідомив президент, є повне обмеження діяльності осіб, які виступають на підтримку війни в Україні. Для цього вже складено перелік. «Весь світ має чітко оцінювати інформаційно-емоційну складову терору», — наголосив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, базовий перелік російських пропагандистів, лідерів думок, артистів увійшов до оновленої дорожньої карти Міжнародної робочої групи Єрмака-Макфола щодо санкцій проти Росії. Зокрема, пропагандисти розділені на дві великі групи: ті, хто генерує ідеї для пропаганди (ідеологи, експерти, науковці), і ті, хто поширює ці ідеї (журналісти, артисти та зірки). Серед тих, хто залучений до поширення інформації на підтримку війни з Україною, – не лише журналісти чи експерти, а й ті, хто є «солдатами» в цій гібридній війні. Робоча група обіцяє доповнювати цей список. 

Вперше цю дорожню карту презентували 6 червня. Міжнародна робоча група створена з ініціативи Володимира Зеленського. Її співголовами є керівник ОПУ Андрій Єрмак і директор Інституту міжнародних досліджень Фрімана-Споглі (FSI), ексрадник президента США з питань національної безпеки, посол Майкл Макфол.

Фото з сайту Офісу президента України

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1366
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ігор
551 дн. тому
Він через день про це повідомляє. Забуває що казав два дні тому? Зовсім з IQ погано, бункерна ізоляція впливає? Тих пакетів санкцій, як російських гуманітарних караванів на Донецьк. Русский православний бородатий мир всюди однаковий. До речі. Саме на ІСТV Пінчука виховали голову пропаганди Росії - Кісельова. Як вироблені/створені ракети, які прилітають до нас. Як не згадати пораду, не копати іншому яму. Україна отримує по голові своїм (зробленим або проданим Кучмою, створеним Пінчуком) - унікальний досвід для світу.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду