НЛО TV покаже повтори шоу «Маска»

НЛО TV покаже повтори шоу «Маска»

29 Квітня 2021
2719
29 Квітня 2021
13:55

НЛО TV покаже повтори шоу «Маска»

2719
Перші два випуску вийдуть 1 травня.
НЛО TV покаже повтори шоу «Маска»
НЛО TV покаже повтори шоу «Маска»

Телеканал НЛО TV покаже повтори музичного шоу «Маска», яке виходило на телеканалі «Україна». Про це канал повідомив 29 квітня.

З 1 травня о 19:00 щодня виходитимуть по два випуски шоу, а 6 травня – спеціальний випуск проєкту.

«Травневі свята вирішили відзначити яскраво і з розмахом! Почати показ шоу "Маска" одразу двома серіями на день. Очікую, що це стане класним сюрпризом для тих, хто з якихось причин ще не бачив "Маску", і для тих, хто із задоволенням перегляне її знову. Це справді саме те шоу, яке інтригує, піднімає настрій і вражає своєю візуальною складовою», – розповів директор телеканалу НЛО TV Іван Букрєєв.

Нагадаємо, канал «Україна» у травні 2020 року придбав права на формат шоу The Masked Singer («Співак у масці») у компанії Fremantle. Прем'єра шоу-детективу «Маска» відбулась 16 січня 2021 року, ведучим став Володимир Остапчук. Проєкт «Маска» складався з 12 епізодів, учасниками шоу стали українські актори, музиканти, коміки, спортсмени, політики, ведучі та співаки. Що відбувалося за лаштунками шоу, можна прочитати в статті «Детектора медіа».

Переможницею першого сезону шоу «Маска» стала співачка Злата Огнєвіч, яка ховалася під маскою Сонця. 

Телеканал «Україна» 12 квітня повідомив про старт підготовки до другого сезону шоу «Маска».

У «Медіа Група Україна» входить національний телеканал загального інтересу «Україна», молодіжний телеканал НЛО TV, телеканал Індиго TV, тематичні канали «Футбол 1»/«Футбол 2», міжнародні канали Ukraine 1/Ukraine 2 і NLO TV 1/NLO TV 2, «Регіональну Медіа Групу» (канали «Донбас», «34 канал», «Сигма»), компанія «Медіапартнерство Баінг», оператор супутникового телебачення Xtra TV; продакшн-компанії «Теле Про» і «Допоможемо ТВ», мультимедійна платформа «Сьогодні», журнал Vogue UA.

Фото: НЛО TV

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2719
Читайте також
26.09.2020 06:00
Галина Петренко
13 491
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду