«Україна» купила телеправа на новий фільм Dzidzio

«Україна» купила телеправа на новий фільм Dzidzio

9 Червня 2021
5301
9 Червня 2021
11:36

«Україна» купила телеправа на новий фільм Dzidzio

5301
Канал покаже телепрем'єру фільму після кінорелізу, який запланований на осінь 2021 року.
«Україна» купила телеправа на новий фільм Dzidzio
«Україна» купила телеправа на новий фільм Dzidzio

Телеканал «Україна» купив телевізійні права на комедію «Де гроші» режисера Михайла Хоми (Dzidzio), яку 5 червня 2021 року почала знімати компанія DzidzioFilm за підтримки Державного агентства України з питань кіно та Міністерства культури та інформаційної політики України.

Канал став генеральним медіапартнером стрічки. У межах партнерства «Україна» надасть промо та інформаційну підтримку кінотеатрального релізу фільму, який запланований на осінь 2021 року, а також покаже телевізійну прем’єру комедії.  

«Це партнерство для нас багато в чому нове. Ми домовляємось про підтримку і майбутній показ фільму ще на старті зйомок. Бо ми віримо в його ідею, в команду, в талант неперевершеної Ади Миколаївни Роговцевої (а в неї тут дуже несподіваний і харизматичний образ), у талант Михайла Хоми, з яким канал багато і успішно співпрацює в інших проєктах», – розповіла директорка «України» Вікторія Корогод.

Продюсерка комедії та директорка DzidzioFilm Діана Юраш повідомила, що кінокомпанія стала першою в Україні, хто продав телевізійні права на фільм ще на старті виробництва.

«Це – прецедент в українському кінобізнесі, коли так чинить телеканал, оскільки 100% прав на фільм належить нашій компанії і частки телеканалу у продукті немає. Однак та наполегливість, чіткість, фінансова вмотивованість та абсолютна довіра з боку ТРК "Україна" і стали базою для підписання Меморандуму про генеральне медіа партнерство та Угоди про телевізійну прем’єру нової комедії від Dzidzio саме на ТРК "Україна"», – сказала вона.

Зйомки авантюрної комедії-квесту «Де гроші» стартували 5 червня в Києві. Для них на кіностудії імені Олександра Довженка було збудовано масштабні декорації будинку. Частина зйомок проходитиме у Львові. У головний ролях фільму – актриса Ада Роговцева та Михайло Хома (Dzidzio). «Де гроші» – історія піаніста-авантюриста Міші, який шукає гроші на визволення друга з-під арешту і для цього влаштовується працювати до старої власниці таємничого будинку-квесту, де всі шукають гроші.

Нагадаємо, у 2019 році телеканал «1+1» зняв комедійний серіал «Відморожений» з актором та співаком Dzidzio в головній ролі.

Фото: Україна

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5301
Читайте також
07.05.2021 10:30
Марія Спалєк
для «Детектора медіа»
4 427
26.12.2019 13:30
Світлана Григоренко
Юлія Крапівіна
0
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду