«Україна» придбала формат шоу The Masked Singer

«Україна» придбала формат шоу The Masked Singer

1 Травня 2020
6292
1 Травня 2020
13:55

«Україна» придбала формат шоу The Masked Singer

6292
Телеканал «Україна» купив формат масштабного проєкту The Masked Singer («Співак у масці»), який планують випускати під назвою «Маска». Учасниками музичного телепроєкту будуть знаменитості, які виступатимуть перед глядачами та членами журі в незвичайних костюмах.
«Україна» придбала формат шоу The Masked Singer
«Україна» придбала формат шоу The Masked Singer

Про це повідомляє пресслужба каналу.

Права на адаптацію формату телеканал купив у компанії Fremantle. Українська адаптація The Masked Singer складатиметься з 12 епізодів.

«Згідно з правилами шоу, знаменитості, одягнені в незвичайні костюми, під якими неможливо впізнати особистість людини, виконують популярні композиції на сцені. Судді шоу виконують також роль детективів, які, разом з глядачами, намагаються дізнатися, хто ці таємничі знаменитості, які виступають перед ними. У кожному випуску нас чекає ще більше загадок і підказок, які допоможуть нам здогадатися, хто таїться під костюмами. Один із таємничих учасників буде розкривати секрети в кожній програмі. Переможця обирають судді і глядачі шляхом голосування», – йдеться в описі.

Шоу The Masked Singer виходить у 29 країнах світу, серед яких – США, Німеччина, Франція, Італія, Китай, Австралія та інші.

Нагадаємо, генеральна директорка міжнародної аналітичної компанії The Wit зі Швейцарії Вірджинія Муслер на міжнародному медіафорумі Kyiv Media Week презентувала низку світових тенденцій аудіовізуального контенту, серед яких і корейський формат The Masked Singer («Співак у масці»). У проєкті зірки виступають у масках і змагаються за симпатію аудиторії. На початку 2019 року вийшла американська адаптація цього формату на каналі Fox. У форматі Battle of One Voice: 300 група співаків формує команди фанатів та спільно готує виступи для змагання в шоу. У форматі Super Hearer завдання учасників – відрізнити голоси, при цьому завдання ускладнюється тим, що слухачів намагаються заплутати.

Фото: Україна

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6292
Читайте також
15.12.2020 13:59
«Детектор медіа»
2 857
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду