У шоу «Маска» на каналі «Україна» оголосили ім'я переможця

У шоу «Маска» на каналі «Україна» оголосили ім'я переможця

11 Квітня 2021
12413
11 Квітня 2021
11:10

У шоу «Маска» на каналі «Україна» оголосили ім'я переможця

12413
Під маскою Сонця ховалась співачка Злата Огнєвіч.
У шоу «Маска» на каналі «Україна» оголосили ім'я переможця
У шоу «Маска» на каналі «Україна» оголосили ім'я переможця
  • У шоу «Маска» на каналі «Україна» оголосили ім'я переможця. Про це повідомляє пресслужба телеканалу.

«Протягом трьох місяців глядачі разом із зірковими детективами Олегом Винником, Настею Каменських, Dzidzio, Олею Поляковою і Андрієм Данилко намагались вгадати, хто ховався під загадковими масками. У фіналі шоу залишилось всього три учасники: мужній Носоріг, романтичний Дракон і величне Сонце, якому глядачі віддали найбільшу кількість голосів. А під неймовірною маскою ховалась популярна співачка – Злата Огнєвіч», – йдеться в повідомленні.

У фіналі Сонце виконувало хіт «My Heart Will Go On» співачки Селін Діон. Після цього Андрій Данилко поділився своїми здогадками і першим озвучив ім’я особи, яка ховалась під маскою.

«Наше Сонце вже встигло перевтілитись у загадковий образ, і тоді ми не могли її впізнати – саме вона була під маскою Ворона, а зараз перед нами Злата Огнєвіч! Я розкусив цей хід, адже я досить хитра людина, до того ж, мене безліч раз дурили. Тож я впевнений, що це Злата Огнєвіч! І це краща афера першого сезону "Маски"», – сказав Данилко.

Наприкінці фіналу Сонце змагалося з Драконом, разом вони виконали пісню «Иностранец» Валерія Меладзе. Глядачі у залі віддали найбільше голосів за персонажа Злати Огнєвіч.

«Ми намагались вас заплутати, але ви такі розумні і кмітливі, що це практично нереально зробити! Але, погодьтесь зі мною, в ефірі, коли був Ворон, ви трошки заплутались – я для цього зробила все, що було в моїх силах», – прокоментувала співачка.

Як писав ДМ, прем'єра шоу-детективу «Маска» відбулась 16 січня 2021 року, ведучим став Володимир Остапчук. Проєкт «Маска» складається з 12 епізодів, учасниками шоу стали українські актори, музиканти, коміки, спортсмени, політики, ведучі та співаки. Що відбувалося за лаштунками шоу, можна прочитати в статті «Детектора медіа».

Канал придбав права на формат шоу у компанії Fremantle. Загалом за купівлю прав на адаптацію The Masked Singer змагалися три українські телеканали: «Україна», «1+1» і СТБ. 

Тоді канал «1+1» придбав досить схожий румунський формат Mysteries in the Spotlight у компанії Antena TV Group. Українська версія шоу мала назву «Маскарад», вона стартувала в ефірі 6 жовтня.

6 жовтня 2020 року телеканал «Україна» звинуватив телеканал «1+1» у підробці формату The Masked Singer у програмі «Маскарад» і заявив про намір подавати до суду. 8 жовтня ТРК «Студія 1+1» повідомила, що подасть до суду позов про захист честі та ділової репутації проти ТРК «Україна»

Fremantle заявила, що телеканал «1+1» у шоу «Маскарад» привласнив ключові елементи The Masked Singer. Компанія звернулася до Міжнародної організації з визнання та захисту форматів FRAPA за оцінкою дій каналу «1+1».

FRAPA визнала, що шоу «Маскарад» на «1+1» має «разючі подібності» до формату The Masked Singer – вони ідентичні на 73%. Зрештою Fremantle, «Україна» та «1+1 медіа» уклали мирову угоду щодо форматів «Маска» та «Маскарад».

Фото: пресслужба каналу «Україна»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12413
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду