detector.media
29.04.2021 13:55
НЛО TV покаже повтори шоу «Маска»
НЛО TV покаже повтори шоу «Маска»
Перші два випуску вийдуть 1 травня.

Телеканал НЛО TV покаже повтори музичного шоу «Маска», яке виходило на телеканалі «Україна». Про це канал повідомив 29 квітня.

З 1 травня о 19:00 щодня виходитимуть по два випуски шоу, а 6 травня – спеціальний випуск проєкту.

«Травневі свята вирішили відзначити яскраво і з розмахом! Почати показ шоу "Маска" одразу двома серіями на день. Очікую, що це стане класним сюрпризом для тих, хто з якихось причин ще не бачив "Маску", і для тих, хто із задоволенням перегляне її знову. Це справді саме те шоу, яке інтригує, піднімає настрій і вражає своєю візуальною складовою», – розповів директор телеканалу НЛО TV Іван Букрєєв.

Нагадаємо, канал «Україна» у травні 2020 року придбав права на формат шоу The Masked Singer («Співак у масці») у компанії Fremantle. Прем'єра шоу-детективу «Маска» відбулась 16 січня 2021 року, ведучим став Володимир Остапчук. Проєкт «Маска» складався з 12 епізодів, учасниками шоу стали українські актори, музиканти, коміки, спортсмени, політики, ведучі та співаки. Що відбувалося за лаштунками шоу, можна прочитати в статті «Детектора медіа».

Переможницею першого сезону шоу «Маска» стала співачка Злата Огнєвіч, яка ховалася під маскою Сонця. 

Телеканал «Україна» 12 квітня повідомив про старт підготовки до другого сезону шоу «Маска».

У «Медіа Група Україна» входить національний телеканал загального інтересу «Україна», молодіжний телеканал НЛО TV, телеканал Індиго TV, тематичні канали «Футбол 1»/«Футбол 2», міжнародні канали Ukraine 1/Ukraine 2 і NLO TV 1/NLO TV 2, «Регіональну Медіа Групу» (канали «Донбас», «34 канал», «Сигма»), компанія «Медіапартнерство Баінг», оператор супутникового телебачення Xtra TV; продакшн-компанії «Теле Про» і «Допоможемо ТВ», мультимедійна платформа «Сьогодні», журнал Vogue UA.

Фото: НЛО TV

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY