«1+1» переносить прем'єри «Маскараду» та «Жіночого кварталу» через день жалоби

«1+1» переносить прем'єри «Маскараду» та «Жіночого кварталу» через день жалоби

26 Вересня 2020
26317
26 Вересня 2020
16:27

«1+1» переносить прем'єри «Маскараду» та «Жіночого кварталу» через день жалоби

26317
Замість проєктів покажуть художні фільми.
«1+1» переносить прем'єри «Маскараду» та «Жіночого кварталу» через день жалоби
«1+1» переносить прем'єри «Маскараду» та «Жіночого кварталу» через день жалоби

Канал «1+1» переносить заплановані прем'єри розважальних програм «Маскарад» та «Жіночий квартал» через день жалоби 26 вересня. Про це канал повідомив у коментарі для «Детектора медіа».

Розважальні шоу буде показано 3 жовтня.

«У зв’язку з оголошеним днем жалоби в пам'ять про загиблих у катастрофі військового літака АН-26 у Харківській області прем’єри проєктів "Маскарад" та "Жіночий квартал" переносяться на наступну суботу, 3 жовтня. Із ефірної сітки зняті всі розважальні проєкти. Ввечері на "1+1" покажуть х/ф «День, коли земля зупинилась" та "47 ронінів". О 19:30 на "1+1" покажуть спецвипуск ТСН, у якому розповідатимуть про всі подробиці трагедії. Висловлюємо свої щирі співчуття родинам загиблих!» - йдеться в заяві «1+1».

Нагадаємо, ввечері 25 вересня біля аеродрому Чугуєва в Харківській області зазнав аварії військовий літак АН-26. На його борту здійснювали навчальний політ 20 курсантів Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба та семеро офіцерів.

Спочатку врятуватися вдалося двом чоловікам, проте один із них згодом помер від опіків у лікарні. Інший перебуває у стані середньої важкості, лікарі прогнозують, що через тиждень його зможуть виписати з медзакладу.

У Міноборони заявляють, що за кермом літака був досвідчений пілот, який міг посадити літак навіть із одним несправним двигуном. Причиною аварії попередньо вважають те, що літак зачепив крилом землю.

Президент оголосив 26 вересня днем жалоби. Згідно чинного законодавства, телеканали у цей день мають припинити трансляцію комедійних та еротичних фільмів, гумористичних, розважальних та музичних передач, що містять твори мажорного звучання, теле- і радіовікторин, музичних передач на замовлення у прямому ефірі.

30 червня 2020 року телеканал «1+1» повідомив, що купив формат розважального шоу Mysteries in the spotlight, який планують випускати під назвою «Маскарад». Права на адаптацію румунського формату придбали в компанії Antena TV Group. Над адаптацією шоу працює команда Big Entertainment Shows під керівництвом Володимира Завадюка.

У шоу братимуть участь дві команди зірок. Юрій Горбунов буде вести шоу «Маскарад» разом з діджитал-персонажем.

Подібний формат «Маска» готує канал «Україна». 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26317
Читайте також
15.12.2020 13:59
«Детектор медіа»
2 832
26.09.2020 06:00
Галина Петренко
13 491
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду