Влада Білорусі припинила мовлення телеканалу Euronews

Влада Білорусі припинила мовлення телеканалу Euronews

12 Квітня 2021
1289
12 Квітня 2021
15:42

Влада Білорусі припинила мовлення телеканалу Euronews

1289
Euronews поки доступний у деяких операторів.
Влада Білорусі припинила мовлення телеканалу Euronews
Влада Білорусі припинила мовлення телеканалу Euronews

Міністерство інформації Білорусі у понеділок, 12 квітня, вилучило телеканал Euronews зі списку іноземних засобів масової інформації, які мають дозвіл на мовлення у країні. Про це повідомляє пресслужба міністерства.

«Термін дії раніше виданого дозволу на мовлення на території Республіки Білорусь закінчився», – йдеться в повідомленні міністерства.

Як зазначає «Білоруська асоціація журналістів», на момент публікації матеріалу Euronews поки доступний у деяких операторів.

У міністерстві зазначили, що одночасно у Білорусі починається трансляція програми російського виробництва «Победа» про Велику Вітчизняну війну. Вона запущена до 75-річчя Перемоги групою «Першого каналу». Програма демонструє класику радянського військового кіно, російські фільми та серіали, документальні програми про Велику Вітчизняну війну.

Euronews – європейський щоденний цілодобовий інформаційний телеканал, який поєднує відеохроніку світових подій і аудіокоментарі на тринадцяти мовах. Засновано 1 січня 1993 року. Кабельне, супутникове та ефірне мовлення Euronews присутнє в 150 країнах світу (в Європі, Африці, Азії, Австралії, Північній і Південній Америці, а також на Близькому Сході). Штаб-квартира Euronews розташовується в Ліоні, Франція.

Скріншот відео: Euronews

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1289
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду