Білоруська влада заблокувала сайти видань Naviny.by та «Наша ніва»

Білоруська влада заблокувала сайти видань Naviny.by та «Наша ніва»

29 Серпня 2020
1600
29 Серпня 2020
10:44

Білоруська влада заблокувала сайти видань Naviny.by та «Наша ніва»

1600
В Україні сайти також не відкриваються.
Білоруська влада заблокувала сайти видань Naviny.by та «Наша ніва»
Білоруська влада заблокувала сайти видань Naviny.by та «Наша ніва»

Білоруська влада заблокувала сайти незалежних видань Naviny.by та «Наша ніва». Про це видання повідомили в соцмережах. Вони продовжують публікувати новини в Twitter та Telegram.

«Сайт Naviny.by заблокований. За нашою інформацією, рішення про блокування прийнято ввечері в п'ятницю Міністерством інформації. Разом з нами під блокування потрапило як мінімум ще одне незалежне онлайн-видання - "Наша ніва"», - йдеться в Twitter Naviny.by.

Аналогічне повідомлення з'явилось у Twitter газети «Наша Ніва».

«Білоруська влада блокує веб-сайт "Нашої Ниви". Абоненти деяких білоруських інтернет-провайдерів, зокрема, А1, побачили інформаційне повідомлення з таким змістом», - зазначено в повідомленні.

Раніше Міністерство інформації Білорусі заблокувало доступ до «Радіо Свобода», «Белсат» та ще 80 сайтів.

Нагадаємо, з 9 серпня в Білорусі фіксували проблеми з роботою соціальних мереж і менеджерів, а також перебої в роботі мобільного та кабельного інтернету в операторів ByFly, MTS, Life, «Космос ТВ». 9 серпня, у день виборів президента Білорусі, також не працювали сайти багатьох великих медіа країни: державної агенції «БелТА», «Наша нива», «Онлайнер», «Белорусский партизан», незалежний портал TUT.by.

У компанії «Белтелеком» заявили, що проблеми зі зв’язком з’явились нібито про «перевантаження каналів через зарубіжний трафік». Чинний президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що в день виборів інтернет в країні відключали нібито з-за кордону, щоб «викликати невдоволення в населення». 12 серпня доступ до соціальних мереж, месенджерів, пошукових систем, місцевих та іноземних видань частково відновили

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1600
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду