detector.media
29.08.2020 10:44
Білоруська влада заблокувала сайти видань Naviny.by та «Наша ніва»
Білоруська влада заблокувала сайти видань Naviny.by та «Наша ніва»
В Україні сайти також не відкриваються.

Білоруська влада заблокувала сайти незалежних видань Naviny.by та «Наша ніва». Про це видання повідомили в соцмережах. Вони продовжують публікувати новини в Twitter та Telegram.

«Сайт Naviny.by заблокований. За нашою інформацією, рішення про блокування прийнято ввечері в п'ятницю Міністерством інформації. Разом з нами під блокування потрапило як мінімум ще одне незалежне онлайн-видання - "Наша ніва"», - йдеться в Twitter Naviny.by.

Аналогічне повідомлення з'явилось у Twitter газети «Наша Ніва».

«Білоруська влада блокує веб-сайт "Нашої Ниви". Абоненти деяких білоруських інтернет-провайдерів, зокрема, А1, побачили інформаційне повідомлення з таким змістом», - зазначено в повідомленні.

Раніше Міністерство інформації Білорусі заблокувало доступ до «Радіо Свобода», «Белсат» та ще 80 сайтів.

Нагадаємо, з 9 серпня в Білорусі фіксували проблеми з роботою соціальних мереж і менеджерів, а також перебої в роботі мобільного та кабельного інтернету в операторів ByFly, MTS, Life, «Космос ТВ». 9 серпня, у день виборів президента Білорусі, також не працювали сайти багатьох великих медіа країни: державної агенції «БелТА», «Наша нива», «Онлайнер», «Белорусский партизан», незалежний портал TUT.by.

У компанії «Белтелеком» заявили, що проблеми зі зв’язком з’явились нібито про «перевантаження каналів через зарубіжний трафік». Чинний президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що в день виборів інтернет в країні відключали нібито з-за кордону, щоб «викликати невдоволення в населення». 12 серпня доступ до соціальних мереж, месенджерів, пошукових систем, місцевих та іноземних видань частково відновили

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY