detector.media
07.07.2019 20:39
«Надо поговорить»: «Россия 24» анонсувала телеміст із NewsOne
«Надо поговорить»: «Россия 24» анонсувала телеміст із NewsOne
Про «унікальний міжнародний телепроект» оголосив у своїй програмі Дмитро Кисельов.

Український телеканал NewsOne, що належить соратнику Віктора Медведчука Тарасові Козаку, та російський державний канал «Россия 24» проведуть телеміст під назвою «Надо поговорить». Про це оголосив у своїй програмі «Вести недели» ведучий Дмитро Кисельов.

«Старше покоління пам'ятає, як несподіваним і захоплююче цікавим став перший радянсько-американський телеміст за участю простих людей з СРСР і США. Вели той формат з нашого боку Володимир Познер, з американської - Філ Донахью. Незабутньо! Так ось зараз те ж саме, але сьогодні і між Росією і Україною», - сказав Кисельов, назвавши дату: 12 липня о 18.00 за московським часом (17.00 за українським).

Ведучими з боку NewsOne будуть Василь Голованов та Олена Кирик, з боку «России 24» — Марія Сіттель та Андрій Малахов. Телеміст триватиме дві години.

Між тим генеральний продюсер телеканалу «112 Україна» Артем Марчевський (канал разом із NewsOne та ZIK належить соратнику Медведчука - Тарасу Козаку) балотується до парламенту на позачергових виборах та з`являється на агітаційних білбордах із написами: «Незалежна Україна. Дружня Росія». Про таку агітацію у місті Волноваха Донецької області повідомила у Facebook волонтерка Наталія Хазан.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY