На фронті загинув черкаський телеоператор Павло Тимошенко

На фронті загинув черкаський телеоператор Павло Тимошенко

7 Лютого 2023
3998

На фронті загинув черкаський телеоператор Павло Тимошенко

3998
Він загинув на передовій під Вугледаром 5 лютого. Факт загибелі «Детектору медіа» підтвердив заступник керівника «НІСу» Назім Бедіров. Обставини загибелі Павла Тимошенка поки невідомі.
На фронті загинув черкаський телеоператор Павло Тимошенко
На фронті загинув черкаський телеоператор Павло Тимошенко

У боях поблизу Вугледара загинув черкаський оператор Павло Тимошенко. Про загибель написав на своїй фейсбук-сторінці його колега, воєнкор, керівник черкаського корпункту телеканалу «Інтер» Станіслав Кухарчук. 

Факт загибелі Тимошенка «Детектору медіа» підтвердив Назім Бедіров, заступник директора компанії «Національні інформаційні системи», яка виробляє для телеканалу «Інтер» новини.

Павло Тимошенко

Павлу Тимошенку було 42 роки. 

Як розповів Бедіров, Тимошенко працював оператором у черкаському корпункті каналу з 2008 року. Має у другому шлюбі двох дітей — сина Назара 14 років (дитина має інвалідність) і доньку Катю 7 років. Його донька Богдана, народжена у першому шлюбі, у січні народила дитину.

Попри те, що Павло мав інвалідність, він пішов добровольцем у тероборону в перші дні російського вторгнення. Виконував завдання на території Золотоніського району. З вересня їхній батальйон перекинули в Полтавську область, потім — в район поблизу Бахмута. В лютому — під Вугледар. Тимошенко служив у званні стрілка у складі 118-ої бригади, 157 окремого батальйону територіальної оборони Черкаської області.

Павло мав позивний «Знахар», він допомагав побратимам, застосовуючи методи народної медицини. Як повідомив Бедіров нашій редакції, Павло Тимошенко загинув на передовій під Вугледаром 5 лютого. Це також підтвердили батьки та брат загиблого. Обставини загибелі Павла поки невідомі.

«Бро, з твоїми хворобами та трьома дітьми ти взагалі не мав би бути там... Закон цього не передбачає, але ти в лавах перших пішов захищати свій дім і свою країну. І ти виконав свій обов'язок до кінця! 12 років ти був для мене другою родиною на нашому маленькому черкаському корпункті, ми ділили з тобою все - обіди, вечері, відрядження, радощі і біди... Та більше я не зможу тебе обійняти чи просто привітатись по телефону — ти загинув, загинув захищаючи такий далекий від твого дому Вугледар», — написав Станіслав Кухарчук про свого загиблого колегу.

Щирі співчуття рідним та близьким Павла Тимошенка.

Фото: Станіслав Кухарчук / Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3998
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду