На фронті загинув режисер монтажу Віктор Онисько

На фронті загинув режисер монтажу Віктор Онисько

2 Січня 2023
6316

На фронті загинув режисер монтажу Віктор Онисько

6316
У нього залишилися дружина та 9-річна донька.
На фронті загинув режисер монтажу Віктор Онисько
На фронті загинув режисер монтажу Віктор Онисько

На війні загинув український режисер монтажу Віктор Онисько. Про це повідомили у «Довженко-Центрі», також про втрату написала дружина режисера Ольга Бірзул у фейсбуку.

«Ти мусив монтувати кіно, але натомість “монтував” військову реальність у якості ротного. Два рази на нулі — Херсонщина і Донбас. Без жодної можливості на побачення. Ти дуже втомився, але беріг своїх побратимів. Ти переживав за кожну втрату. Ти казав, що на війні немає більшої тортури, ніж повідомляти родинам про загиблих. Тепер і я відчула це на собі», — написала дружина.

У нього залишилася 9-річна донька.

«Коли я добу захлиналась у потязі від сліз, вона гладила мене по голові й казала, що тато боровся за нашу свободу, ми ніколи про це не забудемо, тато завжди буде в наших думках… Одна з тисяч невинних дітей, чиїх батьків вбила клята русня», — додала Ольга Бірзул. 

Віктор Онисько працював зокрема над кінострічками «Сторожова застава», «Захар Беркут», «Віддана».

Фото: Ольга Бірзул/фейсбук

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6316
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду