На фронті загинув херсонський журналіст Антон Коломієць

На фронті загинув херсонський журналіст Антон Коломієць

26 Грудня 2022
1812
26 Грудня 2022
08:44

На фронті загинув херсонський журналіст Антон Коломієць

1812
У нього залишилися дружина та двоє дітей.
На фронті загинув херсонський журналіст Антон Коломієць
На фронті загинув херсонський журналіст Антон Коломієць

На фронті загинув херсонський журналіст Антон Коломієць. Про загибель журналіста повідомила його колега Олена Юдіна у фейсбуку. Також цю інформацію підтвердив Олександр Співаковський, ректор Херсонського державного університету, який закінчив Антон.

«На жаль, герої теж вмирають. Антон був одним із них, він став на захист нашої країни, нашої Херсонщини, де його добре знали і любили, бо без його прогнозів погоди шість років поспіль з дому не виходив жоден херсонець, без його традиційного “І хай все у вас буде добре” не починався новий день. Ефіри з ним були “заряджені на позитив”, усмішка не ховалася з обличчя ні його, ні ведучих, ні гостей. Антон завжди був з Україною в серці, з гордістю носив вишиванки, співав українські пісні, цінував все наше. За мир в Україні він і загинув», — написала Юдіна.

Антон Коломієць працював на телеканалі «Скіфія», який згодом став херсонською філіїєю Суспільного. Він був ведучим прогнозу погоди, а також режисером прямих етерів. Також працював на херсонських телеканалах «ТвійПлюс» та «ВТВ плюс». 

З початком російського повномасштабного вторгнення Антон вступив до лав ЗСУ.

У журналіста залишилась дружина Юлія та двоє синів.

Фото: Олександр Співаковський/фейсбук

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1812
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду