Педан замінив Кошового в Improv Live Show на Новому каналі

Педан замінив Кошового в Improv Live Show на Новому каналі

6 Листопада 2020
3935
6 Листопада 2020
14:12

Педан замінив Кошового в Improv Live Show на Новому каналі

3935
Команда імпровізаторів залишилася незмінною.
Педан замінив Кошового в Improv Live Show на Новому каналі
Педан замінив Кошового в Improv Live Show на Новому каналі

Шоумен Олександр Педан став ведучим другого сезону гумористичного проєкту Improv Live Show на Новому каналі, замінивши на цій посаді Євгена Кошового. Про це 6 листопада повідомила Студія «Квартал 95», яка розпочала зйомки нового сезону.

«У другому сезоні на глядачів чекає ще більше сюрпризів, неочікуваних зіркових гостей та оновлений формат. Будуть додаткові яскраві імпровізації, які дивуватимуть не тільки глядачів, але й учасників. Для українського телебачення Improv Live Show – це новий формат гумору. Головна його відмінність від інших шоу – це імпровізація, де немає заготовленого сценарію, заздалегідь написаний жартів та відрепетируваних мініатюр», – йдеться в повідмоленні.

Команда імпровізаторів залишилася незмінною: Роман Міщеряков, Валентин Міхієнко, Володимир Шумко, Костянтин Трембовецький. Окрім них, у кожному випуску беруть участь запрошені гості – зірки шоу-бізнесу, спортсмени, артисти, танцівники та інші.

Нагадаємо, 29 березня 2019 року гумористичний імпровізаційний проєкт Improv Live Show виробництва студії «Квартал 95» стартував на Новому каналі. Improve Live Show – програма, яка не має сценарію, все побудовано на імпровізації, гуморі, зворотному зв'язку з глядачами. Гості залу стають безпосередніми учасниками шоу і пропонують свої теми і героїв для мініатюр.

Фото: Студія «Квартал 95»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3935
Читайте також
18.04.2019 14:12
Інна Долженкова
для «Детектора медіа»
6 640
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду